Dünya Kupası ev sahipliğine aday olan Suudi Arabistan ligin kalitesini ve izlenme oranlarını artırmak için adeta para döküyor. Dünya futboluna damga vuran isimleri bir bir ülkeye getirmeyi başaran Suudi Kulüpleri futbolculara verdikleri astronomik maaşlar ile de dikkat çekiyorlar.
İŞTE SUUDİ ARABİSTAN'A TRANSFER OLAN DÜNYA YILDIZLARI:
- Marcelo Brozoviç
- Cristiano Ronaldo
- Karim Benzema
- N’Golo Kante
- Ruben Neves
- Kalidou Koulibaly
- Edouard Mendy
- Sergej Milinkovic-Savic
- Jota
- Roberto Firmino
- Moussa Marega
- Anderson Talisca
RONALDO " SUUDİ ARABİSTAN LİGİ TÜRKİYE'Yİ GERİDE BIRAKACAK"
Suudi Arabistan ekibine geçtiğimiz sezonun devre arasında dahil olan CR7, ilk defa Al-Nassr ile geçireceği tam sezona hazırlanıyor. Real Madrid'in tüm zamanlarda en çok gol atan oyuncusu Ronaldo, Avrupa'da oynadığı günlerin sona erdiğini ve oradaki oyun seviyesinin son yıllarda düştüğüne inandığını da söyledi.
Ronaldo ayrıca "Bir yıl içinde daha fazla üst düzey oyuncu Suudi Arabistan'a gelecek. Bir yıl içinde Suudi Ligi, Türkiye ve Hollanda liglerini geride bırakacak" diyerek herkesi şaşırttı.