Southampton 0 - 9 Leicester City

2019 yılında oynanan lig maçında Southampton, kendi evinde hezimete uğradı. Maçın başında bir oyuncusu eksilen Southampton'ı, Perez'in 3, Vardy'nin 3, Chilwell, Maddison ve Tielemans'ın golleriyle tilkiler, deplasmanda ezici bir galibiyet aldı.

Manchester United 9 - 0 Southampton

2021'in Şubat ayında Southampton, yine aynı skoru görüyor, bu defa Manchester United deplasmanına konuk olan Southampton, yine karşılaşmanın başında bir oyuncusu oyundan atılıyor, skor 7 - 0 olduktan sonra 2. kez bir oyuncusu daha oyundan atılınca 9 kişi kalan Southampton 2 gol daha yiyor. Evine ağır bir yenilgi ile dönüyor.


Manchester United 8 - 2 Arsenal

Yıl 2011, o dönem United'ın en zorlu rakibi Arsene Wenger'in Arsenal'ıydı. Sezona pekte hazır gözükmeyen Arsenal, ligin başında konuk olduğu United deplasmanın da gol yağmuruna tutuldu. Wayne Rooney'nin hat trick yaptığı maçı United 8 - 2 kazandı.


Middlesbrough 8 - 1 Manchester City

2008 yılında Premier Ligi'n son haftasında Middlesbrough'a konuk olan Manchester City, sahadan 8 - 1 mağlup ayrılmıştı. Daha sonralarında ise kulüp araplara satılmıştı.


Aston Villa 7 - 2 Liverpool

2020 yılında Premier Lig şampiyonluğuna kavuşmuş olan taze şampiyon Liverpool, ligin 4. haftasında Aston Villa deplasmanında 7 - 2 gibi bir skorla ağır bir yenilgi almıştı.


Torino 0 - 7 AC Milan
Rebic'in hat trick yaptığı maçta Hernandez 2, Diaz ve Kessie'nin golleriyle 7 - 0 gibi bir skorla Milano ekibi rahat kazandı. Torino, 2020 yılında yine 7 - 0 gibi bir skorla iç sahada Atalanta'ya kaybetmişti.


Real Madrid 10 - 2 Rayo Vallecona

2015 yılında Real Madrid, evinde Rayo Vallecona'ya karşı adeta gol olup yağdı. 12 dakika da 2 - 1 önde olan konuk ekip maçın devamında 2 kırmızı kart görüp 9 kişi kalınca, Benzema'lı Bale'lı Ronaldo'lu Real Madrid, goller yağdırmaya başladı. Bale 4, Benzema 3 ve Ronaldo'nun 2 golüyle maçı 10 - 2 Madrid ekibi alıyor.


Barcelona 2 - 8 Bayern Münih

O sezon tek maç usulü ile devam etmekle olan devler ligi finallerinde Bayern Münih, Barcelona'yı 8 - 2 yendi. 

VVV Venlo 0 - 13 Ajax

Hollanda'da yine yakın zamanda lig tarihinin en farklı galibiyet rekoru kırılmıştı. Traore 5 gol, Ekkelenkamp 2 gol, Huntelaar 2 gol, Martinez, Tadic ve Anthony, tarihi farkı atan isimler oldu.


Brezilya 1 - 7 Almanya

Almanya 7 - 1 gibi bir skorla finale çıkarken, 5 defa Dünya Şampiyonu olan Brezilyalılar, tarihindeki en ağır yenilgisini almıştı.


Beşitakaş 0 - 8 Liverpool

Beşiktaş’ın fark yediği maçlar arasında Liverpool hezimeti tüm camianın canını yakar. Zira İngiltere’de 2007-2008 yılında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı tam 8-0 bitmiştir. Bu sonuç Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı biten sonucu olmasının yanında Kartal için de öyledir.