Özellikle eğitim ve spor alanında genç ve çocuklara verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Erdemoğlu Holding, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Yurdu, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonu, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Futbol Sahası, Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor İdari Binası ve Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor Futbol Sahası yapımını tamamladı.

Trabzon – Akçaabat’ta, 6 Ekim 2024 (Yarın) tarihinde saat 14.00’te, yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Yurdu, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonu, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Futbol Sahası, Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor İdari Binası ve Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor Futbol Sahası’nın açış töreni yapılacak.

G Z6 K6 V N X A A A Bo5 E

Konuya dair Erdemoğlu Holding tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Erdemoğlu Holding Onursal Başkanımız merhum Mehmet Erdemoğlu’nun bizlere yol gösteren ilkeleri ışığında geleceğimizin teminatı, istikbalimizin güvencesi olan gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli vazifelerimizden biri olarak görüyoruz.

Bu kapsamda yapımını tamamladığımız;

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Yurdu

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonu

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Futbol Sahası

Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor İdari Binası

Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor Futbol Sahası

Trabzon – Akçaabat’ta, 16 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00’te, gerçekleştirmeyi planladığımız açılış törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”

Kaynak: Mehmet Fener