Uzun zamandır açılışı beklenen şehir hastanesi hizmete girdi. Hastanenin ilk hizmet gününde incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan Gaziantep Şehir Hastanesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayali olduğunu söyledi.

Hastalara geçmiş dileklerini ileten AK Parti Gaziantep Milletvekili Çelikaslan, "Milletini Türkiye Yüzyılı'nın eşiğine taşıyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük hayali olan Şehir Hastaneleri'nden biri olan Gaziantep Şehir Hastanemiz bugün itibari ile hasta kabulüne başladı. Biz de hastaneyi ziyaret ederek yatan hastalarımızla ve polikliniklere başvuran hastalarımızla hasbihal ettik. Herbiri hastaneden duydukları memnuniyeti dile getirirken Sayın Cumhurbaşkanımıza dualar ettiler." dedi.

0x0-celikaslan-cumhurbaskanimizin-hayali-gerceklesti-1696864466877


Çelikaslan, "Herşeyin en güzelini hakeden sağlık çalışanlarımız bu temiz ve donanımlı tesisten duydukları mutluluğu dile getirdiler. Bin 875 yatak kapasitesi ve modern teknolojileriyle sağlık alt yapımıza güç katacak, bölgemizin sağlık üssü niteliğinde olan bu dev projenin hemşehrilerimize, bölgemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sebep olan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun." diye konuştu.