Garanti BBVA Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası: Müşterilere 450 TL Fatura İndirimi Fırsatı

Garanti BBVA, faturası yüksek gelen müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Banka, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 450 TL'ye kadar fatura indirimi sağlayacak. Bu kampanya ile Garanti BBVA, müşteri memnuniyetini artırmayı ve daha fazla kullanıcıya erişim sağlamayı hedefliyor.

Kampanya Detayları:

2024 Memur Ve Emekli Zammı Beklentileri 5 Aylık Enflasyon Farkı Belli Oldu (4)-1

Garanti BBVA'nın yeni kampanyası, Bonus Bireysel Kredi Kartları kullanıcılarına yönelik. Müşteriler, 2 yeni otomatik fatura talimatı vererek 100 TL, 4 talimatla 225 TL, 6 talimatla ise toplamda 450 TL bonus kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanya kapsamında, müşterilerin kazanabileceği bonus tutarı 450 TL ile sınırlı. Birden fazla karttan talimat verilmesi durumunda ise en çok kazanan karta bonus yüklemesi yapılacak.

Bonus Kullanım Koşulları:

Kampanyaya katılan müşterilerin, bonusun geri alınmaması için belirli koşulları yerine getirmesi gerekiyor. Kampanya süresince verilen otomatik fatura talimatlarının, 1 Ocak 2025 tarihine kadar kartta tanımlı olması ve minimum üç defa fatura tahsilatının gerçekleştirilmiş olması şartı aranacak. Aksi takdirde, bonuslar 2 Ocak 2025 tarihinde geri alınacak.

Kampanya Katılımı:

Kampanyaya Bonus / Bonus American Express / Money Bonus / Bonus Genç / Bonus Flexi / Flexi kredi kartı sahipleri katılabilecek. Kampanya süresince verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının iptal edilip tekrar karttan bağlanması durumunda, bu işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

Detaylı bilgi ve kampanya şartları için Garanti BBVA resmi internet sitesine  ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Mehmet Fener