Batı Ege Gayrimenkul (BEGYO) halka arz ne zaman, ne zaman talep toplayacak, kaç lot verecek, halka arz fiyatı nedir? Batı Ege Gayrimenkul halka arz hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı?

SPK yeni hafta yayınlanan bülteninde Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzını onayladı. Hisse satın almak isteyen yatırımcılar, şirketin talep toplama tarihleri, dağıtılacak lot sayısı, hisse fiyatı ve kodunu araştırıyor.

Peki, Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, ne zaman talep toplayacak, kaç lot verecek, halka arz fiyatı nedir? Batı Ege Gayrimenkul halka arz hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? İşte BEGYO halka arzı ile ilgili tüm bilgiler…

Batı Ege GYO, halka arz ile 525.000.000 TL olan mevcut sermayesini 290.000.000 TL artırarak 815.000.000 TL’ye çıkaracak.

Batı Ege halka arzında paylar, 3 TL sabit fiyattan satılacak. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yapılacak payların alımı için T1 ve T2 bakiyelerini kullanılamayacak.

Halka arz taslak izahnamesinde tahsisat grupları ise şu şekilde belirtildi:

Yurt içi bireysel yatırımcı: %70

Yurt içi kurumsal yatırımcı: %20

Yurt dışı kurumsal yatırımcı: %10

Halka arz gelirinin kullanıma yönelik yapılan bilgilendirmeye göre şirket elde edeceği fonları, Aquacity projesinde yer alan F2 bloğun inşaatında ve kısa ve uzun vadeli borçların ödenmesinde kullanacak.

Şirketin halka arzının büyüklüğü 870 milyon TL olacak. Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracı kurumuyla talep toplama işlemi başlanacakken, daha sonra Yıldız Pazar'da işlem görecek.

BATI EGE GAYRİMENKUL KAÇ LOT VERECEK?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Henüz talep toplama tarihleri belli olmadı. Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 290.000.000 lot verecek.

BATI EGE GAYRİMENKUL TALEP TOPLAMA TARİHLERİ NE ZAMAN?

Batı Ege Gayrimenkul şirketi talep toplama tarihleri henüz belirlenmemiş durumda. Şirketin talep toplama tarihleri belli olduğunda eklenecektir. Şirketin talep toplama tarihlerinin 29-30 Kasım'da başlaması bekleniyor.

BAHRİ UÇAR