Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? AFAD verilerine göre son deprem Kahramanmaraş Ekinözü'nde meydana geldi. İşte 20 Temmuz AFAD ve Kandilli son depremler listesi...

Deprem kuşağında yer alan Türkiye’de her gün onlarca sarsıntı meydana geliyor. AFAD ve Kandilli son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.

Yaşadıkları şehirlerde yaşanan sarsıntıları hisseden vatandaşlar da,  AFAD ve Kandilli tarafından paylaşılan son depremler verilerini araştırıyor.

Peki, Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman ve nerede deprem oldu? İşte 20 Temmuz AFAD ve Kandilli son depremler listesi…

Deprem Kuşağında yer alan Türkiye’de son dakika depremler araştırılıyor. Peki, bugün hangi şehirlerde deprem oldu, deprem kaç şiddetinde oldu? En son nerede deprem oldu? İşte 19 Temmuz 2024 tarihli son depremler listesi...

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.

En son depremler listesine AFAD ve Kandilli Rasathanesi internet sitesinde yer alan son depremler listesinden öğrenilebilir.

KAHRAMANMARAŞ EKİNÖZÜ'NDE 3.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

AFAD son deprem listesine göre bugün saat 12:24'te Kahramanmaraş Ekinözü'nde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 10.79 kilometre olarak ölçüldü.

İşte 20 Temmuz AFAD ve Kandilli son depremler listesi…

AFAD 20 TEMMUZ SON DEPREMLER LİSTESİ

Az Önce Deprem Mi Oldu 20 Temmuz Afad Ve Kandilli Son Depremler Listesi (1)

KANDİLLİ RASATHANESİ 20 TEMMUZ SON DEPREMLER LİSTESİ

Az Önce Deprem Mi Oldu 20 Temmuz Afad Ve Kandilli Son Depremler Listesi (3)

Kaynak: BAHRİ UÇAR