31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Şahinbey Oto Sanayi esnafını ziyaret etti. Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ramazan Balcı’nın hazır bulunduğu ziyarette esnafın talep ve sorunları ele alındı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette İl Başkanı Çetin esnafla sohbet ederek gündeme dair istişarelerde bulundu.

WhatsApp Image 2023-10-25 at 19.50.47

TürkiyeYüzyılı'nda 31 Mart yerel seçim çalışmalarımız kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini belirten İl Başkanı Murat Çetin, “İl yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Oto ve Makine Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Sayın  Ramazan Balcı ve esnafımızı ziyaret ettik. Ziyaretimizde esnaf kardeşlerimizin  çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık. Allah işlerine güçlerine açıklık versin” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-10-25 at 19.50.47 (1)

Esnaf adına konuşan Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ramazan Balcı ise “İl Başkanımız yönetimi ile birlikte esnafımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerimizi dinledi. Oto sanayi esnafı olarak gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun kaldık. Sorun ve taleplerimizi ilettik” ifadelerini kullandı. 

WhatsApp Image 2023-10-25 at 19.50.48

Başkan Balcı ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Murat Çetin ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Editör: Ahmet Yavuz