AK Parti Şehitkamil 8.Olağan Kongresi Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milletvekilleri Ali Şahin, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Mehmet Eyup Özkeçeci’nin katılımıyla yapıldı.

5B8Aa5Ef 820E 49Ba 951F E949630B69B5

ELİTAŞ’TAN ORTAK AKIL VURGUSU

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gaziantep’e yapılan hizmetleri anlattı. Elitaş, “30 yıl önce Gaziantep’in nüfusu henüz 1 milyon değilken, kişi başına düşen yeşil alan miktarı 3 metrekareye çıkarılmaya çalışılıyordu. Bugün Gaziantep’in nüfusu 2 milyonun üzerinde ve kişi başına düşen yeşil alan miktarı 12,5 metrekareye çıkarıldı. Ulaşımda sorunlar vardı. 2000’li yıllar öncesinde Avrupa’ya gidildiğinde gıpta ile bakılırdı bugün orada hangi imkan varsa bugün Gaziantep’te de aynı imkanlar var. Gaziantep’in 11 milyar dolar düzeyinde olan ihracatı 15 milyar dolara çıkacak. İlk 5’te değil Gaziantep, ihracatta ilk 3’te yer alacak” dedi.

PARTİYE KÜSMEK OLMAZ

Kongreye ilişkin konuşan Elitaş,”Kongreler bir değişim, bir heyecan sürecidir. Alınmak, gücenmek olmaz.  Süreçle ilgili ortak karar çıkmışsa ona saygı duymak gerekir. Ona küserek değil daha çok saygı duyarak, sahip çıkmak gerekir. Davamızı daha ileriye taşımak AK Partililern mayasında olan bir iştir” ifadelerini kullandı.

1E9A489D C7F1 4341 A9F1 D034Fdeb563C

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Şehitkamil İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Abdulhamit Gül, Şehitkamil İlçe Teşkilatına övgüler yağdırdı. Gül, “AK Parti yalnızca bir siyasi parti değil, AK Parti dünyaya adalet mesajı veren siyasi hareketin adıdır. İnşallah daha güzel günler birlikte göreceğiz. Türkiye ne kadar güçlü olursa dünyadaki mazlumlar da o kadar güçlü olur. Türkiye bölgede bir operasyona izin vermeyecektir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Dbc6581F B3F2 459B A378 F090Be6B74C0

ŞEHİTKAMİL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Şehikamil’i bizlere emanet etti ve 26 Haziran tarihinde Genel Merkezimizin takdiriyle İlçe Başkanı olarak atandım. Atanmamın hız kesmeden tüm camiamızın üyelerini ziyaret ettim. Göreve geldiğimiz günden bu yana 4 bin 726 yeni üye kaydı yaptık. Yarın seçim olacakmış gibi çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. İlçe Başkanlığı bir bayrak yarışıdır. Güzel bir Şehitkamil için çalışacağız, hizmet edeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 15.10.04

ŞAHİN PROJELERİ ANLATTI

Kongrede konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şehitkamil için yapacak çok işimiz var. Öncelikle geçen hafta çok önemli bir ihale yaptık. Dülük-OSB Tüneli, Şehitkamil için çok önemli. Her gün 300 bin insanımız Şahinbey ile Şehitkamil arasında dönüp duruyor. Kara Tren Hatını hızlı trene çevirdik. Gaziray ile günlük 10 bin olan yolcu sayısını 60 bine çıkaracağız. Yeni tren setleri yıl sonunda gelecek. 31 Mart’ta bir yol kazası yaşadık. Şehitkamil, 2028’e hazır” diye konuştu.

Ddd6343C B5Af 4Ecb 8Cdc F5E792861F91

GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 23 yıldan bu yana milletimize çok büyük hizmetler yapıyoruz. Yapılamaz denilen icraatları gerçekleştirdik. Gazze’de yaşananları görüyoruz, o nedenle daha güçlü olmak zorundayız. Milletin yine AK Parti, geleceğin umudu yine AK Parti” şeklinde konuştu.

7497A0E1 D8B0 4332 9891 Dc93663C84D7

ŞEHİTKAMİL’İ YENİDEN AK PARTİ’NİN KALESİ YAPMALIYIZ

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedioğlu, “İlçemizde sorunlara çözüm üretmek için her zaman sahada olmalıyız. Bizim için önemli olan halkımızın yüzündeki gülümsemedir. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Hedefimiz yalnızca Şehitkamil’i değil halkımızın da gönlünü kazanmak olmalıdır. Gece gündüz demeden çalışmalı, Şehitkamil’i yeniden AK Parti’nin kalesi yapmak için kararlılık ile mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

Bb88D046 5Da3 4400 8F27 822635B7Cf2B

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin de Şehitkamil teşkilatlarına seslendi.

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ise konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehitkamil ve Gaziantep İl Teşkilatlarına selamlarını ilettiğini söyledi.

Kaynak: Nevre Duman