Spor Şehri Gaziantep’e yönelik yatırımlar her geçen gün artıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, beraberinde bulunan Gaziantep Milletvekilleri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. TBMM’de gerçekleşen ziyarette Gül ve milletvekilleri Bakan Bak’a Gaziantep’e yönelik yatırım ve projelerle ilgili talepleri sundu, devam eden projelerle ilgili bilgi aldı.
Ziyarette AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyup Özkeçeci, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik hazır bulundu. Görüşmede ayrıca Gaziantep'e 2 bin öğrenci kapasiteli yeni bir KYK Yurdu yapılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. KYK Yurdunun inşasına ise bu yıl başlanacağı bilgisi edinildi.
ÖZKEÇECİ TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a; AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ve Milletvekillerimiz ile birlikte ziyarette bulunduk. Spor Şehri Gaziantep’imizin gençlerine yönelik planladığımız faaliyetlerimizi değerlendirdik. Sayın Bakanımıza; misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.