Yatırımcıların merakla beklediği Agrotech Yüksek Teknoloji'ninhalka arzın gerçekleşeceği tarih büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki, Agrotech Yüksek Teknoloji (AGROT) halka arzı ne zaman, kaç lot verecek? Agrotech (AGROT) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz ile ilgili tüm ayrıntılar...

Agrotech (AGROT) halka arz talep toplama bugün sona eriyor. Yatırımcıların merakla beklediği halka arz sonuçları ise akabinde açıklanacak. Katılım endeksine uygun olup olmadığı merak edilen şirketin bilgileri araştırılıyor. Peki, Agrotech (AGROT) kaç lot verecek?  Agrotech Yüksek Teknoloji katılım endeskine uygun mu? Agrotech (AGROT) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Agrotech (AGROT) TALEP TOPLAMA İÇİN BUGÜN SON GÜN!

Agrotech Yüksek Teknoloji talep toplama için bugün sona gün. Agrotech İleri teknoloji’nin talep toplamanın ardından borsada ne zaman işlem görüleceği ve halka arz sonuçları merak edildi.

AGROTECH HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Halka arz sonuçlarının talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından en geç 2 iş günü içerisinde KAP tarafından açıklanması bekleniyor.

BAHRİ UÇAR