Agrotech (AGROT) halka arz talep toplama 15 kasım tarihinde başladı ve 17 Kasım'da sona erdi. SPK tarafından 10 Kasım tarihinde halka arzı onaylanan Agrotech Yüksek Teknoloji'nin halka arz sonuçları ve borsada ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. Şirketin halka arz büyüklüğü 1,5 Milyar TL olarak açıklanırken, halka açıklık oranı ise %25 olarak duyuruldu. Peki, Agrotech halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek? İşte Agrotech (AGROT) borsa işlem tarihi ile ilgili bilgiler.

Agrotech talep toplama işlemleri 17 Kasım tarihinde sona ermesinin ardından halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi araştırılmaya başladı.

AGROTECH HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz sonuçları Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklandı. Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzda 300.000.000 lot verdi. Halka arz AGROT bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.

AGROTECH BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

15-16-17 Kasım 2023 tarihlerinde halkaarzı gerçekleşen AGROT bist kodlu Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzının arzının işleme başlama tarihi henüz belli olmadı. SPK'dan yapılacak açıklama sonrasında Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzının işlem tarihi belli olacak.

AGROTECH NE İŞ YAPAR?

2013 yılında kurulan AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. kısa bir süre içinde Türkiye’nin potansiyeli yüksek sektörlerinde uzmanlaşarak katma değeri yüksek üretimlerde bulunuyor.

BAHRİ UÇAR