2018 seçimlerinde Gaziantep'te yüzde 56 oy oranı ile 8 vekil çıkardıklarını söyleyen Çelikaslan, 14 Mayısta hedeflerinin 10 Milletvekili çıkarmak olduğunu belirtti. Sahada AK Parti'ye çok büyük bir teveccüh olduğunu belirten Çelikaslan, 'Milletimiz istikrar diyor bunun için de sahada AK Parti'ye çok büyük bir teveccüh var. Sahada muhalefetin yüzünü düşmüş görüyoruz. Çünkü bizi görünce akıllarına şu cümle geçiyor: 'Yine bunlar kazanacaklar' Milletimizin ferasetine güveniyoruz. 14 Mayısta yeni bir destan yazacağız inşallah' dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI İRFAN ÇELİKASLAN, REFERANS GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Gaziantep 28. Dönem Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan, beraberinde bulunan heyet ile Referans Gazetesine ziyarette bulundu. 2018 seçimlerinde Gaziantep'te yüzde 56 oy oranı ile 8 vekil çıkardıklarını söyleyen Çelikaslan, 14 Mayısta hedeflerinin 10 Milletvekili çıkarmak olduğunu belirtti.

338802773_619084946900911_6067314534786675656_n

GAZİANTEP'TE HEDEFİMİZ 10 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

AK Parti Gaziantep 7'inci sıra milletvekili adayı İrfan Çelikaslan, beraberinde bulunan heyet ile Referans Gazetesine ziyarette bulundu. Ziyarette seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Çelikaslan, Gaziantep'teki hedeflerini açıkladı. 2018 seçimlerinde Gaziantep'te yüzde 56 oy oranı ile 8 vekil çıkardıklarını söyleyen Çelikaslan, 14 Mayısta hedeflerinin 10 Milletvekili çıkarmak olduğunu belirtti.

HALKIMIZ 14 MAYISTA YA YÜZYILIN TÜRKİYE'Sİ DİYECEK YA ESKİ TÜRKİYE DİYECEK

14 Mayıs seçimlerinin çok kritik olduğunu belirten Çelikaslan, '14 Mayıs seçimleri çok çok önemli. Yüzyılın seçimi olarak baktığımız 14 Mayıs seçimleri için Seçim çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bir taraftan 21 yılda ekonomiden sağlığa, eğitimden savunma sanayisine kadar birçok alanda ülkeyi çok iyi bir yere getirmiş ve ülkede istikrarı sağlamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki AK Parti diğer tarafta ise sayısı belli olmayan 6'lı, 7'li masa var. Birbirleriyle hiçbir düşünce birliği olmayan bir yapının oluşturduğu 6'lı, 7'li masa var. Dolaysıyla halkımız 14 Mayısta bir karar verecek. Halkımız 14 mayısta istikrar mı diyecek kaos mu diyecek? Halkımız ilerleme mi diyecek, gerileme mi diyecek? Halkımız kendi ayakları üzerinde duran güçlü ve bağımsız bir Türkiye mi diyecek, yoksa AB ve ABD'nin güdümünde İMF'ye bağlı eski Türkiye mi diyecek? 14 Mayısta halkımızın ferasetini ve sağduyusuna güveniyoruz. Halkımız 14 Mayısta bu yapıya asla izin vermeyecektir çünkü Türkiye'nin bir macera yaşama şansı yoktur. Suriye bu anlamda bizim için bir örnektir. Suriye savaş öncesinde dünyanın en güvenli ülkelerinden biriydi ama bir kıvılcım Suriye'yi darmadağın etti. Milyonlarca insan evinden yurdundan oldu. 6-7 milyon insana da biz kapımızı açtık. Suriyeli konucunda şunu belirtmemiz lazım. Özellikle 6'lı, 7'li masa Suriyelilerin gönderilmesinden bahsediyor. Biz Ensar ruhu taşıyan bir yapıyız ve biz de Suriyelilerin güvenli bir şekilde ülkelerine dönmesinden yanayız. Türkiye bu konuda İran, Rusya ve Suriye ile orada barışı tesis etme yolunda ciddi adımlar attık. Bizim hedefimiz Suriye'de barışı tesis ettikten sonra Suriyeli kardeşlerimizi güvenli bir şekilde ülkelerine güvenmek. Dolaysıyla bu adımların meyvesini zaten bir yılda almış bulunuyoruz. Çok sayıda Suriyeli kardeşimiz gönüllü bir şekilde ülkelerine döndü. Suriye'de barışı tesis ettiğimiz zaman ülkemizdeki Suriyelilerin büyük çoğunluğu ülkelerine döneceklerdir' ifadelerini kullandı.

İÇ RESİM

'YİNE BUNLAR KAZANACAKLAR'

Son dönemde yaşanan hayat pahalılığın önüne geçilmesi için ciddi adımlar atıldığını belirten Çelikaslan, 'İkincisi ekonomi alanında son zamanlarda yaşanan hayat pahalılığından dolayı bir sıkıntı olduğunun farkındayız. Ancak enflasyon dünyanın sıkıntısı. Özellikle pandemi sonrasında ciddi anlamda artan talep karşısında arzın yetersiz kalması nedeniyle oluşan bir hayat pahalılığı oldu. Bu sadece bizde yaşanmıyor. Japonya'da da yaşanıyor, AB ülkelerinde de yaşanıyor, ABD'de de yaşanıyor. Ülkemizde belki biraz daha fazla hissedildi ancak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti iktidarımız vatandaşlarımızın hayat standartını yükseltmek için birçok adımlar attılar. Emeklilerimizin en düşük maaşının 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya çıkarılması, bayram ikramiyelerinin 2 bin liraya çıkarılması, Asgari ücretin 8 bin 500 liraya çıkarılması, memurlara ciddi anlamda zam yapılması gibi birçok alanda ciddi adımlar atıldı ve adımlar atılmaya devam edecek. Dolaysıyla hayat pahalılığın yoğun yaşandığı dönemlerde muhalefet cenahı biraz umutlandı ve bundan medet umdular ancak şuan sahada onlarının yüzünün düşmüş görüyoruz. Çünkü bizi görünce akıllarına şu cümle geçiyor: 'Yine bunlar kazanacaklar' Bu da onların moralini ciddi anlamda bozuyorlar' dedi.

MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENİYORUZ

Milletin 6'lı masaya güvenmediğini belirten Çelikaslan, 'Sahada şunu görüyoruz. Milletimiz 'Yaparsa AK Parti yapar' diyor. İkincisi milletimiz karşı tarafa güvenmiyor. Çünkü 6'lı, 7'lı masanın ne yapacağı belli değil. Bu ülkenin beka meselesi haline geldi. Milletimizin ferasetine güveniyoruz ve milletimiz de zaten bunun farkında. Milletimiz inşallah 14 Mayısta bunlara izin vermeyecek' dedi.

SAHADA AK PARTİ'YE ÇOK BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

Sahada AK Parti'ye çok büyük bir teveccüh olduğunu belirten Çelikaslan, 'Milletimiz istikrar diyor bunun için de sahada AK Parti'ye çok büyük bir teveccüh var. Gaziantep'te hedefimiz 9+1 yani 10 vekil çıkarmak. Bu hedefimiz gerçekleştirmek için de 14 Mayısa kadar gece gündüz çalışacağız ve 14 Mayısta yeni bir destan yazacağız inşallah' dedi.

340721823_1187652875278646_6651344106382171249_n

HEMŞERİLERİMİZDEN YOĞUN BİR TEVECCÜH GÖRDÜK

Şanlıurfalı hemşerilerinden çok güçlü destek aldığını da belirten Çelikaslan, 'Gaziantep Doğu'dan ve özellikle Şanlıurfa'dan yoğun göç alan bir sanayi şehrimiz. Aday olduğumuzdan andan beri hemşerilerimizden yoğun bir teveccüh gördük. Bu da bizi çok mutlu etti. Nitekim saha çalışmaları kapsamında yaptığımız ev ve esnaf ziyaretlerinde bunu görüyoruz. Önceki akşam da bir mahallede yaptığımız iftar yemeğimiz bir miting havasında geçti. Hemşerilerimizden özür diliyoruz. Çok fazla yoğunluk olduğundan dolayı bazı hemşerilerimiz ağırlayamadık. Bunun için de hemşerilerimizden özür diliyorum ama iftar yemeğine yoğun ilgi gösteren tüm hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum' diye konuştu. BAHRİ UÇAR