Dört sezondur büyük bir beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisine geri dönenler listesine bir isim daha eklendi. Ünlü oyuncu Çiğdem Aygün, Keriman karakteriyle Gönül Dağı’ndaki macerasına kaldığı yerden devam edecek. Bu sürpriz dönüş, izleyicileri sevindirdi ve heyecanlandırdı.

ÜNLÜ OYUNCU KERİMAN KARAKTERİYLE GÖNÜL DAĞI'NA GERİ DÖNÜYOR!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan bazı isimler belirli bir zaman sonra yeniden dönerek seyirciyi şaşırtıyor. Bu kez de eski oyunculardan biri daha katıldı. Senaryosu kadar transferleriyle de adından söz ettiren Gönül Dağı’na Selami Fersoy’un eşi geliyor.

Çiğdem Aygün’ün canlandırdığı Keriman karakterinin tekrar ekipteki yerini alması, izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Ünlü Oyuncu Gönül Dağı’na Geri Dönüyor!

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA İZLEYİCİYLE BULUŞTU

Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış Bozkır öykülerinden uyarlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanında Keriman karakteri ortaya çıktı. Bilindiği üzere senaryo gereği bir süredir şehir dışında olan Keriman karakterinin yeniden dönmesi, izleyenler tarafından coşkuyla karşılandı.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM VAR MI, SAAT KAÇTA?

Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği ve Yahya Samancı’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gönül Dağı, yeni bölümüyle 16 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

Editör: Bahri Uçar