Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Gaziantep’teki çimento üreticilerine seslenmiş ve Gaziantep’e beton santrali kurup halka daha ucuz fiyata vereceklerini ifade etmişti. Tahmazoğlu Oyak Çimento Bölge Müdürü Osman Poyrazoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası sosyalmedya hesabından paylaştığı mesajda “söz verdiğimiz gibi bu konuda yapılması gerekenleri yapmakta kararlıyız” ifadelerni kullandı.

Tahmazoğlu sosyalmedya hesabından paylaştığı mesajda , "Oyak Çimento Bölge Müdürü Osman Poyrazoğlu ile Gaziantep’in çimento, beton santrali ve agrega kapasitesi ve problemlerini konuştuk. Geçtiğimiz günlerde söz verdiğimiz gibi bu konuda yapılması gerekenleri yapmakta kararlıyız. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Şeklinde ifadeler kullandı.

NE OLMUŞTU

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Keçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmede Gaaziantepteki çimento ve beton fiyatlarını dile getirmişti. Tahmazoğlu bu görüşmede "Gaziantep’teki beton fiyatları 1 ay içerisinde Türkiye ortalaması fiyatlarına gelirse problem yok, gelmediği taktirde biz de Şahinbey Belediyesi olarak gerekiyorsa işbirliği içerisinde Gaziantep’e beton santrali kurup bunu halka daha ucuz fiyata veririz" diye konuşmuştu.

Muhabir: Mansur Yalvaç