Trabzonspor’un genç yeteneği ve 18 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan, Real Madrid’in transfer listesine girdi. İspanyol futbol devi, bu genç yetenek için 10 milyon euro’luk bir bütçe ayırmayı planlıyor.

Süper Lig'de 36. Hafta Maçları Aynı Gün Ve Saatte Oynanacak Süper Lig'de 36. Hafta Maçları Aynı Gün Ve Saatte Oynanacak

Trabzonspor, Onuralp Çevikkan’ı Altınordu’dan 700 bin euro karşılığında transfer etmişti. Genç kalecinin adı, bir süredir Real Madrid ile birlikte anılıyor.

REAL MADRİD’İN ONURALP ÇEVİKKAN İÇİN AYIRDIĞI BÜTÇE BELİRLENDİ

Onuralp Çevikkan

Real Madrid’in, Onuralp Çevikkan’ın transferi için ayırdığı bütçe de belirlendi. İspanyol devi, genç kalecinin transferini 10 milyon euro karşılığında tamamlamayı hedefliyor.

Bu sezon Süper Lig’de 5, Türkiye Kupası’nda 1 maçta kadroda yer alan Onuralp Çevikkan, henüz A takımda forma giyme fırsatı bulamadı.

ONURALP ÇEVİKKAN, U19 TAKIMIYLA 8 MAÇA ÇIKTI

Trabzonspor U19 takımıyla 8 maça çıkan Onuralp Çevikkan, kalesinde 9 gol gördü. Ancak genç kaleci, U18 Milli Takımı’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

ONURALP ÇEVİKKAN, İSPANYA MAÇINDAKİ KURTARIŞLARIYLA REAL MADRİD’İN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Onuralp Çevikkan, 1-1 sona eren İspanya maçındaki kurtarışlarıyla Real Madrid’in dikkatini çekti. Bu performansı, genç kalecinin İspanyol devi tarafından radarına alınmasını sağladı.

Kaynak: HABER 7