Bir Sevdadır Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba Bir Sevdadır Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba

Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı bu efsanevi karakter, ölüm yılı dönümü, yedileri tarafından bir kez daha saygıyla anıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR'IN İZİNDE

Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olan Kurtlar Vadisi, yayından kalkmasının ardından bile unutulmuyor. Süleyman Çakır karakteri, Oktay Kaynarca'nın muhteşem oyunculuğuyla gerçekleştirilmiş gönlünde taht kurmuştu. Dizideki trajik ölüm, dizinin bölümünde derin izlenmişti.

GELENEK BOZULMADI

Her yıl 8 Nisan'da Süleyman Çakır'ın hayranları onu ölüm yıl dönümünde sosyal medya üzerinden anıyorlar. Bu yıl da devam edecek bir şey olmuyor. Oktay Kaynarca, geleneği sürdürerek Süleyman Çakır için duygusal bir mesaj paylaştı.

Sosyal medya hesabından video mesajıyla sevenlerine seslenen Oktay Kaynarca, "Rahmetlinin sene-i devriyesinde Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, güzel adamdı" diye kullandı. Bu dokunaklı paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri bir kez daha gündeme geldi.

Muhabir: MEHMET FENER