AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Faruk Pınarbaşı, hayırsever iş insanı Bilgin Group Başkanı Yusuf İ. Bilgin’i  ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ PINARBAŞI’NDAN BİLGİN GROUP’A ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Faruk Pınarbaşı, bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği destekle kentte hayırsever iş insanlarından biri olan Bilgin Group Başkanı Yusuf İ. Bilgin’i  ziyaret etti.  

Milletvekili Pınarbaşı’dan Satış Rekortmeni Bilgin Group’a Ziyaret (1)

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin de katıldığı ziyarette Birecik ve Halfeti’de yapılabilecek yeni proje ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, milletvekili Pınarbaşı’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Pınarbaşı’dan Satış Rekortmeni Bilgin Group’a Ziyaret (2)

Bilgin, Bilgin ailesi olarak millete ve devlete katkı sunacak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Memleketleri için ellerinden gelecek tüm imkanları kullanmaya hazır olduklarını belirten Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, Birecik ve Halfeti ilçeleri için her zaman hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Muhabir: Bahri Uçar