Vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Bozkurt, ziyaretlerde 14 Mayıs seçimlerinin önemini dikkat çekerek Gaziantep halkından destek istedi. Yeniden Refah olarak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Bozkurt, 4 yıldır sahada olmanın meyvelerini bugün toplamaya başladıklarını belirtti. Yeniden Refah Partisi'nin bu milletin umudu olduğunu belirten Bozkurt, 'Milletimizin daha refah bir yaşam sürebilmesi için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ SAHADA

Cumhur İttifakı'na katılan ancak milletvekili genel seçimlerine kendi listeleriyle girme kararı alan Yeniden Refah Partisi, Gaziantep'te seçim çalışmalarını hızlandırdı. Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları, 2023 seçimlerine sayılı zaman kala sahada çalışmalarına hız kazandırırken, Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Suat Bozkurt da, saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYI SUAT BOZKURT SAHADAKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Suat Bozkurt, ziyaretlerde 14 Mayıs seçimlerinin önemini dikkat çekerek Gaziantep halkından destek istedi.

MİLLİ GÖRÜŞ MECLİSE SLOGANIYLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek milli görüş felsefeni anlatıp oy isteyen Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Suat Bozkurt, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için çok büyük önem arz ettiğini belirterek, 'Milli görüş meclise sloganıyla yolumuza devam ediyoruz' dedi.

YENİDEN REFAH HER ZAMAN MİLLETİN YANINDA OLDU

Yeniden Refah Partisi'nin kurulduğu günden itibaren her zaman milletin yanında olduğunu belirten Bozkurt, 'Yeniden Refah Partisi olarak kurulduğumuz günden itibaren her zaman esnafımızı, STK'larımızı ziyaret ederek milli görüş felsefeni yansıtmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Her etnik kökenden vatandaşlarımızla bir araya gelerek milli görüşün yıllardır büyük Türk milletine faydalı olduğunu ve olacağını anlattık, rahmetli Necmettin Erbakan' hocamızın ülkemizi milletimizi ve İslam alemini daha ileriye götürmek istediğini ve bugün ki projelerde dahi imzasının olduğunu ve akıl hocasının olduğunu söyledik. Bunun da halkımızı tarafından bilindiğini görmek Yeniden Refah Partisi olarak bizleri her zaman mutlu etti. Milli görüşün Türkiye'miz için İslam dünyası için ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyoruz ve bunu halkımız da bize göstermiş oldukları ilgi ve alakayla her zaman teyit etmişlerdir. Bugün geldiğimiz noktada da Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın milli görüşün temsilcisi olduğunu ve Yeniden Refah Partisi'nin de bu amaçla tekrar kurulduğunu bilmek bizleri çok daha motive ediyor ve daha fazla ülkemize ve milletimize hizmet etme arzusunu oluşturuyor' dedi.

MİLLETİMİZİ REFAH İÇİNDE YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Milleti refah içinde yaşatmak için çalıştıklarını ifade eden Bozkurt, 'Teşkilatlarımızla ve meclise göndereceğimiz milletvekillerimiz ile birlikte mecliste de rahmetli Erbakan hocamız ve genel başkanımız gibi nezaket diliyle siyaseti yapmak istiyoruz. Gencinden, yaşlısına, öğrencisinden öğretmenine, emeklisinden emekçisine, doktorundan mühendisine, çiftçisinden sanayicisine, mağdur olan kadınlarımızdan mağdur olan erkelerimize, şehit ailelerinden gazilerine ve ailelerine kadar üretmiş olduğumuz proje ve yaşam standartlarıyla bu koca yürekli milletimizi refah içinde yaşatmak için çalışıyoruz. Şimdi vatandaşlarımızın bize tam destek verdiğini görmek de bu çalışmalarımızı daha da fazlalaştırmamız noktasında bizlere itici bir güç oluşturuyor' dedi.

SORUNLARI BERABER ÇÖZECEĞİZ

Gaziantep'in sorunlarını birlikte çözeceklerini belirten Bozkurt, 'Milletvekili adaylarımız ile birlikte Gaziantep'imizi daha ileriye nasıl götürürüz derdine şimdiden başladık. Mecliste milli görüşün gereklerini ve halkımızın sorunlarını daha hızlı ve kesin çözümlerle nasıl sonuçlandırırız tartışmalarını yapıyoruz. İnşallah milli görüşü ve dini değerlerimizi, eğitimimizi, üretimimizi, istihdamımızı çok yakın sürede çok daha üst seviyelere ulaştıracağımızı da çok iyi biliyoruz. Asgari ücret ile geçinen vatandaşlarımızın, atanamayan memurlarımızın, daha rahat koşullarda öğrenim görmek isteyen genç kardeşlerimizin inşallah Yeniden Refah Partisi olarak çaresi olacağız ve yapılanların üzerinde hizmet vereceğiz.14 Mayıs seçimlerinde tüm hemşehrilerimizin bizleri nasıl severek desteklerini de göreceğiz inşallah' dedi.

YENİDEN REFAH PARTİMİZİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

14 Mayıs'a kadar Gaziantep'te çalmadıkları kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirten Bozkurt, '14 Mayıs'a kadar gece gündüz çalışarak Milli Görüş Hareketinin temsilcisi Yeniden Refah Partimizi en güçlü şekilde meclise taşıyacağız' diye konuştu. MEHMET FENER