Bir tüketici tarafından “Patiswiss’in küflü çikolataları” paylaşımları sonucunda, Migros ve Carrefour bu ürünleri raflarından kaldırdı. Migros, Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun Karşında dev Migros ve biz varız sözleri sonrasında, ürünlerini mobil uygulamasından çıkardı. Carrefour da aynı adımı atarak, Patiswiss ürünlerini raflarından ve internet sitesinden kaldırdı.

PATİSWİSS, SOSYAL MEDYADA “KÜFLÜ ÇİKOLATA” PAYLAŞIMI KRİZİYLE KARŞI KARŞIYA

Migros Ve Carrefour’dan O Ürünlere Veto!

Ankara merkezli çikolata üreticisi Patiswiss, sosyal medyada yaşanan bir küflü çikolata paylaşımı sonucunda büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun, bahsi geçen paylaşımı yapan kullanıcıya, Karşında dev Migros ve biz varız ifadelerini kullanmıştı. Tunaoğlu’nun marka karalama davası açacağını ima ettiği sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaları büyük yankı bulmuştu.

MİGROS VE CARREFOUR, PATİSWİSS ÜRÜNLERİNİ KALDIRDI

Migros Ve Carrefour’dan O Ürünlere Veto!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Migros, Patiswiss markalı ürünleri mobil uygulamasından kaldırma kararı aldı. Buna benzer bir hamle de Carrefour’dan geldi. Carrefour da, skandalın ardından Patiswiss ürünlerini hem fiziksel raflarından hem de internet sitesinden çıkardı.

Gaziantep Namaz Vakitleri |  07 Mayıs 2024 Salı Gaziantep Namaz Vakitleri |  07 Mayıs 2024 Salı

Muhabir: MEHMET FENER