Son olarak kulislerde Burak Özçivit'in bir sezon daha dizide yer alacağına dair söylentiler dolaşırken, dizinin kadrosuna katılan yeni bir isim ise büyük ilgi uyandırdı. Ümit Kantarcılar, Kuruluş Osman'a katıldı.

O İSİM KADRODA

Ümit Kantarcılar'ın diziye dahil olmasıyla birlikte, dizinin heyecan dolu hikayesine yeni bir renk katılacak. Kantarcılar, güçlü bir karakter olan Çavdar Tatarların lideri "Ulcay"ı canlandıracak. Bu karakter, Osman Bey'in karşısına dişli bir rakip olarak çıkacak ve diziye farklı bir dinamizm katacak.

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

1

Bir Sevdadır Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba Bir Sevdadır Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba

Bozdağ Film'in imza attığı Kuruluş Osman dizisi, yeni sezon için güçlü kadrosuyla hazırlıklarını sürdürüyor. Ümit Kantarcılar'ın katılımıyla birlikte dizinin hayranları, yeni sezonda nelerin beklediğini merakla bekliyor.

ÜMİT KANTARCILAR'IN ÖNCEKİ PROJELERİ

Ümit Kantarcılar, daha önce Ata Demirer, Esra Bilgiç ve Uğur Yücel'le başrolü paylaştığı "Bir İhtimal Daha Var" dizisinde izleyicilerle buluşmuştu. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kantarcılar, şimdi Kuruluş Osman'daki yeni rolüyle televizyon ekranlarına geri dönüyor.

Muhabir: Mehmet Fener