Özellikle Görkem karakterinin yaşadığı olaylar tüm hikayeyi derin bir krize soktu.

Fragmanda, Görkem'in Pembe Hanıma yönelik sert ifadeleri merak uyandırdı. Görkem'in, Pembe Hanıma "Siz iki yüzlü müsünüz?" şeklindeki sözleri, dizinin gelecek bölümünde yaşanacakların ipuçlarını verdi.

Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar'ın diziden ayrılacağı iddiaları gündeme oturdu. Ancak ayrılık sebebinin yapımcılarla yaşadığı anlaşmazlıklar olduğu da konuşuluyor.

Ünlü İsim Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı! Ünlü İsim Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı!

DİZİNİN KARMAŞASI: GERİLİM VE AYRILIKLAR

Son bölümlerde yaşananlar, olayların daha da karmaşık bir hal almasına sebep oldu. Görkem'in sarhoş olarak eve dönmesi ve Nilay'ın bu durumu fırsata çevirmesiyle birlikte gerilim arttı.

Dizinin Görkem'i Özge Özacar, son zamanlarda rol aldığı reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Ancak diziye veda iddiaları hakkında Özacar, yapılan yorumları değerlendirdi ve ayrılık sebebini açıkladı.

SEZON FİNALİNE DOĞRU: VEDA VE HAZIRLIK

Dizi, 7 Haziran'da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.

Settar Tanrıöğenden sonra 2 isim daha diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri karakterleriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.

Kızılcık Şerbeti, yaşanan krizler ve karakterlerin ayrılıklarıyla dolu bir döneme girerken, sezon finali öncesinde izleyiciler büyük bir merakla gelişmeleri bekliyor.

Muhabir: MEHMET FENER