Türkiye televizyon dünyasının yakından takip edilen yapımlarından biri olan İnci Taneleri dizisi, yeni bir gelişmeyle gündeme oturdu. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka'nın paylaştığı bu dizi, yayın akışında beklenmedik bir değişiklikle izleyicileri şaşırttı.

DANS SAHNELERİ

İnci Taneleri dizisi, ilk yayın gününden itibaren pavyon dansları ile dikkat çekmişti. Ancak Ramazan ayında yayınlanan bölümlerde dans sahnelerine ara verilmişti. Şimdi ise dizi, iddialara göre 2 haftalık bir ara verecek.

YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Son gelen haberlere göre, dizinin bu hafta ekrana gelmesi beklenen bölümü yetişmediği yönünde. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, önümüzdeki hafta da bayram tatili nedeniyle dizi yayınlanmayacak. Bu durum, izleyiciler arasında merak uyandırdı ve dizinin geleceği hakkında spekülasyonlara yol açtı.

Survivor All Star 2024 bu akşam var mı, saat kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba Survivor All Star 2024 bu akşam var mı, saat kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba

OYUNCU KADROSU VE BEKLENTİLER

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi tanınmış isimler yer alıyor. Ancak beklenen bölümün gecikmesi, izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı ve dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda belirsizlik yarattı.

Muhabir: MEHMET FENER