31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 4’üncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, Tahmazoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Göçer, Tahmazoğlu’na Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra fotoğrafının yer aldığı tablo hediye etti.

4’üncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığına seçilen Tahmazoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunan Göçer, görevinde başarılar ve hayırlı hizmetler diledi.

Hüda Par’dan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti (2)

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ele alınırken, özelde Şahinbey ve genelde ise Gaziantep için yapılması gereken hizmetler konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Erdoğan-Özel Görüşmesinde 8 Ve 18 Yıl Detayı! Erdoğan-Özel Görüşmesinde 8 Ve 18 Yıl Detayı!

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tahmazoğlu, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Göçer ise gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Tahmazoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi