Büyükşehir Belediye başkanı seçildiğimde Belediyede devrim yapacağını söyleyen Şahin, “Bu memlekette hizmet anlayışı ters gittiği için aday oldum. Ben hizmetkâr olmak için aday oldum. Gaziantep’in yapısını ve ihtiyacını biliyorum. Belediye başkanı seçildiğimde Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde devrim yapacağım. Gaziantep genelinde 10 bin istihdam yaratacağım. En büyük istihdam büyükşehirde olacak. Büyükşehirde şeffaf olacağız. Büyükşehir Belediyesinin girdileri ve çıktıları günlük panoda yazacağım” dedi.

Büyükşehir Belediye eski Meclis üyesi Ömer Şahin, İyi Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Büyükşehir Belediye başkanı seçildiğimde Belediyede devrim yapacağını söyleyen Şahin, Gaziantep’in Eğitim, sağlık, trafik ve altyapıda sorunları olduğunu belirterek, “Bu memlekette hizmet anlayışı ters gittiği için aday oldum. Ben hizmetkâr olmak için aday oldum. Hizmet etmeye geliyorum. Gaziantep’in yapısını ve ihtiyacını biliyorum. Gaziantep eğitimde Şırnak’ın gerisine düşmüş. Gaziantep’in trafik sorunu başını almış gidiyor. Eğitim, sağlık, trafik ve altyapıda sorunlar var. Belediye başkanı seçildiğimde Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde devrim yapacağım. Gaziantep genelinde 10 bin istihdam yaratacağım. En büyük istihdam büyükşehirde olacak. Büyükşehirde şeffaf olacağız. Büyükşehir Belediyesinin girdileri ve çıktıları günlük panoda yazacağım” diye konuştu.

İSLAHİYELİ ŞEHİTLER ADINA OKUL YAPACAĞIM

Çanakkale ve Sakarya savaşında şehit olan İslahiyeli şehitler adına Gaziantep merkez ve İslahiye’de okul yaptıracağını da söyleyen Şahin, “Çanakkale ve Sakarya savaşında şehit olan İslahiyeli şehitler adına okul yapacağım. Vali ile görüşüp Gaziantep merkezde 36 derslik okul yapacağım. İslahiye’de de bir okul yaptıracağım” dedi.

BAHRİ UÇAR