’Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri’ çerçevesinde Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından trafik bilincini oluşturmak amacıyla 485 öğrenciye eğitim verildi.

Ayrıca Trafik Jandarması ekipleri tarafından bilgilendirme stantları kurularak güvenli bir trafik ortamının oluşturulması ve trafik kazalarının azaltılması konularında vatandaşlar bilgilendirildi, "Yayalar Kırmızı Çizgimiz", "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" ve "Hayatla Yarışılmaz" kampanyaları ile ilgili hazırlanan el broşürleri ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Gaziantep’te “Trafik Haftası” Etkinliği 485 Öğrenciye Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi (1)

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından “6-14 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında Çocuk Trafik Eğitim Parkında trafik eğitim programı düzenlendi. Programa; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen Ve İl Emniyet Müdürü Celal Özcan da katıldı.

Gaziantep’te 485 Öğrenciye Uygulamalı Trafik Eğitimi

Programda; trafik bilincinin arttırılması, okul servis araçlarına binme ve inme kuralları kapsamında 485 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verildi. Etkinlik kapsamında İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde de depremzede çocuklarla futbol ve voleybol maçı yapıldı.

Ayrıca Trafik Jandarması ekiplerince “Trafik Haftası” kapsamında, trafik kazasında hayatını kaybeden Tank. Asb. Çvş Bestami Saydan’ın İslahiye ilçesinde ikamet eden ailesi ziyaret edilerek, başsağlığında bulunuldu.

Editör: Bahri Uçar