İkinci el araç satışında Türkiye’nin lideri konumunda bulunan Otokoç 2. El, giderek büyüyen ikinci el pazarındaki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda satış kanallarını çeşitlendirerek bayilik ağı oluşturmaya devam ediyor.

TÜRKİYE'NİN LİDERİ OTOKOÇ 2. EL GAZİANTEP BAYİSİ AÇILDI

Öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla tam 96 yıldır sektörlerinde standartları tanımlayan Otokoç Otomotiv çatısı altında çözüm sağlayan Otokoç 2. El’in, Gaziantep bayisini (Marfi Otomotiv) açtı. Açılışa; Otokoç Otomotiv ve Otokoç 2. El yöneticileri ve  çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep’te Otokoç 2. El Bayisi Açıldıü (2)

EKİCİ: GAZİANTEP’TE ŞUBE AÇMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Açılışta konuşan Otokoç Otomotiv Lideri İnan Ekici, Otokoç 2. El’in Gaziantep bayisini açmanın gurunu yaşadıklarını belirterek, “Gaziantep bizim için çok değerli bir şehir. Bugün Gaziantep’te şubemizin açılışının gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Gaziantep’te Otokoç 2. El Bayisi Açıldı (2)

2028’DE 60 BAYİ NOKTAMIZI AÇMIŞ OLACAĞIZ

2024 yılında bayi açmaya devam edeceklerini belirten Ekici, “2024 yılının sonuna kadar kendi kurumsal noktalarımızın yanında 20 tane de kurumsal bayi noktasını açmış bulunacağız. 2028 yılının sonuna geldiğimizde toplamda 60 noktasının zerinde temsil noktamız olacak” dedi.

Gaziantep’te Otokoç 2. El Bayisi Açıldıü (4)

Muhabir: Bahri Uçar