Sadece seçim dönemlerinde değil seçimlerden önce ve sonrasında da sahadan ayrılmayan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı teşkilatları 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için belediye başkan adaylarıyla saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adayları teşkilatları ile beraber "Bu Sefer HÜDA PAR", "Bizimle Olur", "Güvenli ve Huzurlu Şehirler Bizimle Olur" sloganlarıyla seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Esnaf ziyaretinde belediye başkan adayları, esnaf ve vatandaşlardan önümüzdeki yerel seçimler için destek talebinde bulundu.

Yapacakları projeleri esnaf ve vatandaşlar ile paylaşan HÜDA PAR'ın belediye başkan adaylarına esnaf ve vatandaşlar büyük bir teveccüh gösterdi. Esnaf ve vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

HÜDA PAR'ın belediye başkan adaylarına esnaf ve vatandaşların yerel seçimlerde destek mesajları verdiği ziyarette, HÜDA PAR'a olan ilgi dikkat çekti.

Seçim çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarının yer aldığı esnafın yanı sıra kentte bulunan belli meslek gruplarını da ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinleyen belediye başkan adayları, Şahinbey ilçesinin Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı üzerinde bulunan esnafı da ziyaret etti.

Çeşitli meslek gruplarının yer aldığı esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan belediye başkan adayları, vatandaşlarla da muhabbet edip, talep ve önerilerini dinledi.

Esnafa hayırlı, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan belediye başkan adayları, iş yerlerini tek tek gezerek esnafa kolaylıklar diledi.

Esnafın ekonomik anlamda çektiği sıkıntılara dair beklenti ve taleplerini de dinleyerek esnaf ile uzun uzun sohbet eden belediye başkan adayları, HÜDA PAR belediyeciliğinde esnafın yüzünün güleceğini belirterek onlara HÜDA PAR'ın misyonunu ve vizyonunu anlattı ve sorularını cevapladı.

Belediye başkan adaylarına yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, zamlar, artan hayat pahalılığı ve alım gücünün düşmesinden dolayı satış yapamamaktan ve işlerin düşmesinden yakındı.

Her geçen gün giderek artan hayat pahalılığı nedeniyle iş yapamadıklarını ve işlerinde kış sezonunun da etkisiyle durgunluğun olduğunu ifade eden esnaf, ekonomik sorunlara çözüm bulunmasını istedi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, HÜDA PAR'a olan teveccühün arttığına dikkat çekti.

"HÜDA PAR GAZİANTEP'TE KARTOPU GİBİ BÜYÜYEREK GELİYOR"

Erat, "Bugün Şahinbey ilçemizin Binevler Mahallesi esnaflarını ziyaret ettik. Esnaflarımızın HÜDA PAR'a karşı çok ciddi bir teveccühleri ve destekleri var. Ülkemizdeki ekonomik kriz malum. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Gaziantep'in esnafları da bu krizden olumsuz şekilde etkileniyor. Ziyaretimizde esnafımız sorun ve sıkıntılarını dile getirdiler. HÜDA PAR olarak inşallah Rabbim lütfeder de kazanırsak; AVM'leri şehrin dışına çıkardığımızda ve zincir marketlere kota getirdiğimizde esnafımız daha rahat edecek. Özellikle küçük esnafımız daha rahat edecek. İlimizde küçük esnaf ciddi anlamda sıkıntıdadır. Giderlerini karşılayamayacak düzeye gelmiş. O yüzden mutlak surette AVM'lere ve zincir marketlere düzenlemeler yapılması şarttır. Bu sorunu sahada sürekli olarak gördük ve şahit olduk." dedi.

HÜDA PAR'a olan ilgi ve teveccühün arttığını belirten Erat, "Allah'a hamdolsun HÜDA PAR Gaziantep'te kartopu gibi büyüyerek geliyor. Şu anda sahada, halkta ve toplumda çok ciddi bir teveccüh var. Rabbimize hamd ediyoruz ve halkımıza teveccüh ve desteklerinden dolayı tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

"ESNAFIMIZ AYAKTA KALMA MÜCADELESİ VERİYOR"

Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt, esnafın gelirlerinin giderlerini karşılamadığından şikayetçi olduğuna dikkat çekerek, "Bugün Şahinbey ilçemizin Binevler semtinde esnaf ziyareti yaptık. Esnaf ziyareti sırasında çok ciddi bir boşluğun olduğunu gördük. Mevcut belediyelere karşı bir tepkinin olduğunu ve HÜDA PAR'a karşı çok ciddi ve olumlu bir teveccüh ve sempati olduğunu gördük. Esnafımızın çok tepkili olduğuna bizzat şahit olduk. Özellikle vergiler ve işçi giderleri ile ilgili esnafımız gelirlerinin giderlerini karşılamadığından şikayetçidir. Bu durum hayat pahalılığının da verdiği bir neticedir. Özellikle kapitalist ekonomik zihniyetin bir sonucu olarak şu anda esnaf ciddi anlamda bocalıyor. Normal şartlarda ticaret kâr için yapılırken şu anda esnaflarımız ayakta kalma mücadelesi veriyor. Yetkililere bu konuda çağrıda bulunuyoruz. Kapitalist ekonomik sistemden ve faizin bu kadar yükseltilmesinden vazgeçilmesi lazım. Ekonomiye düzenleme getirilmesi lazım." diye konuştu.

"HALKIMIZ GÖNÜL KAPILARINI SONUNA KADAR HÜDA PAR'A AÇMIŞ"

HÜDA PAR olarak sürekli esnafın ve halkın yanında olduklarının altını çizen Karakurt, "Partimizin kuruluşundan bu yana bizim halkımıza verdiğimiz bir sözümüz vardır; biz hiçbir zaman sadece seçimden seçime halkımızın içerisinde olmayacağız. Seçim sonrasında da seçim olmadığı zaman da sürekli halkımızın sorunlarıyla, sıkıntılarıyla ilgileneceğiz. Halkımızla beraber olacağız. Çünkü biz halkımızı seviyoruz ve onlara hizmet etmek istiyoruz. Halkımız gönül kapılarını sonuna kadar HÜDA PAR'a açmış. Biz de buna layık olmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Esnafımıza ve halkımıza gösterdikleri teveccühlerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

"ESNAFIMIZIN VE HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

Şahinbey Belediye Başkan adayı Orhan Harat, "Şahinbey ilçemizin Binevler Mahallesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mehmet Nakşi Erat'a ve Şehitkamil Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Karakurt ile beraber bize eşlik eden teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Esnaflarımızı tek tek gezdik. Esnafımızın ve halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Sorun ve sıkıntılarını HÜDA PAR olarak Allah'ın izniyle gidereceğiz. Bu işi esnafımızın ve halkımızın desteği ile yapacağız. Teveccühlerinden dolayı tüm halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: İLKHA