Sahada yaptığı çalışmalarla fark oluşturan milletvekili adayı korkmaz, özellikle gençlere yönelik çalışmaları ile takdir topluyor. ak parti olarak gençlerin fikirlerini önemsediklerini belirten korkmaz, 'inşallah gazi şehrimizin yarınlarını genç kardeşlerimizle ile el ele vererek inşa edeceğiz' dedi.

KORKMAZ, GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana teşkilatta önemli kademelerde görev alan, 2017'de AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten ve daha sonra Gençlik Kolları MKYK Üyesi görevinden yer alan Korkmaz 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili seçimleri için AK Parti'nin adayı oldu. Uzun zamandır saha çalışmanın avantajını kullanan Korkmaz, esnaf ziyaretleri ve gençlik buluşmalarında vatandaşlardan ve gençlerden yoğun ilgi görüyor.

FvEqYoHWIAALwOi

AK PARTİ OLARAK GENÇ KARDEŞLERİMİZİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Seçim startından bu yana kentin her kesiminde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Abdullah Korkmaz, özellikle gençlere yönelik çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti ve aylık 10 GB ücretsiz internet müjdesinin gençler tarafından çok olumlu karşılandığı belirten Korkmaz, 'AK Parti olarak genç kardeşlerimizin fikirlerini önemsiyoruz. İnşallah Gazi şehrimizin yarınlarını da genç kardeşlerimizle ile el ele vererek birlikte inşa edeceğiz' dedi.

GAZİANTEP KARARLI DURUŞUYLA TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIR

Gaziantep'in kararlı duruşuyla Türkiye Yüzyılına hazır olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Korkmaz, AK Parti Milletvekili Adayları ve teşkilatı olarak bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Korkmaz, 'Önümüzdeki Türkiye'nin Yeni Yüzyılının geleceğini belirleyecek bir seçim var. Bu seçim ülkemizin geleceği açısından çok önemli. AK Parti hükümetleri olarak 21 yıldır yaptıklarımız milletimiz tarafından takdir edilmiştir. Milletimizin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühü her zamankinden daha fazladır. İnşallah bizlerde bu partinin birer neferi olarak durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

TÜRKİYE YÜZYILINI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin fikirlerini her daim önemsediklerini belirten Korkmaz, 'Gençlik Kolları Başkanlığım döneminde de daha sonrasında da genç kardeşlerimle hep birlikte oldum. Geleceğimiz yarınları inşa etmek adına çok değerleri fikirlere sahipler. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın da dediği gibi biz gençlerimizi aydınlık yarınlarımızın mimarları olarak görüyoruz. Türkiye Yüzyılını hep birlikte değerleri fikirleri ile inşa edeceğiz. 21 yıllık iktidarımızda olduğu gibi bugün de yarın da Türkiye'nin yeni yüzyılında da gençliğimiz en büyük destekçimiz olmuştur' ifadelerini kullandı.

15 MAYIS SABAHI YENİ BİR ZAFERE UYANACAĞIZ

14 Mayıs gününe kadar Gaziantep'te sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarının altını çizen Korkmaz, 'Milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve Partimize olan teveccüh geleceğe olan güvenimizi daha da artıyor. Gönül yolundaki kutlu yürüyüşümüz inşallah milletimizin desteği ile de daha pekişerek devam edecek. 15 Mayıs sabahı yeni bir zafere uyanacağız. Yeni Türkiye'nin inşası milletimizle el ele vererek hep birlikte başaracağız. Milletimizin bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti'ye en güçlü desteği vereceğine inanıyoruz. Milletimizde 'Yaparsa AK Parti Yapar' düşüncesi hakim. Bu anlamda bizlerde onların bu teveccühüne layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah 14 Mayıs gecesini yeni bir zaferle kapatacağız' dedi.

Fu6gF8JX0AICzKM