Sadece seçim dönemlerinde değil tüm zamanlarda AK Parti’nin halkı ile iç içe olduğunu ve her zaman sahada olduğunu belirten AK Parti Gaziantep İl Başkanvekili Murat Şerbetçi, her zaman olduğu gibi seçimlerden sonrada milletimiz yanında olmaya ve onların sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.

31 Mart yerel seçimlerinde milletin iradesini sandığa yansıttığını belirten İl Başkanvekili Şerbetçi, “Milletimizin iradesine saygı duyuyoruz” dedi. Şerbetçi, “Milletimiz iradesini sandığa yansıtarak kararını vermiştir. Milletimizin sandıkta bize bir mesaj vermiştir. Milletimizin bu mesajı dikkate alarak AK Parti teşkilatları olarak seçimin hemen ardından her zaman olduğu gibi yine saha çalışmalarımıza başladık. Milletimizle iç içe olmaya onların yanında durmaya sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

“AYNI TEMPO İLE ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

31 Mart yerel seçimleri sürecinde AK Parti Gaziantep teşkilatları olarak çok yoğun bir tempoda saha çalışmaları gerçekleştirdiklerinin altını çizen İl Başkanvekili Şerbetçi, “Seçim sürecinde teşkilat üyelerimiz 11 ayın sultanı Ramazan ayı olmasına rağmen büyük bir gayret göstererek sahada yoğun bir tempo ile çalıştılar. Buradan tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatlarımıza, mahalle ve köy temsilcilerimize özellikle sandığı namus bilip son ana kadar sandıklara sahip çıkan görevlilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep İl Başkanı Yıldız’ın Başarısı Karşılıksız Kalmadı! Gaziantep İl Başkanı Yıldız’ın Başarısı Karşılıksız Kalmadı!

Murat Şerbetçi 2

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR”

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu vurgulayan Murat Şerbetçi, “Seçim sonrası mahalle ve köylerimizde tek tek analizler yapıyoruz. Buradaki sorunları tespit edip çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızın bize vermiş olduğu uyarı dikkate alarak eksiklerimizi gidermek ve o bölgedeki sorunları çözüme kavuşturmak adına gece gündüz demeden çalışacağız. Milletimizin mesajını Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi yeni bir uyanış olarak dikkate alacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM ULAŞACAĞIZ”

Türkiye’nin önünde seçimsiz 4 yıl gibi uzun bir süreç olduğunu belirten Başkanvekili Şerbetçi, “AK Parti Gaziantep teşkilatları olarak bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu 4 yıllık süreçte milletimizin sesine kulak verip talep ve beklentilerine en iyi şekilde karşılık vereceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye yüzyılı hedeflerimize adım adım ulaşacağız.

Muhabir: MEHMET FENER