Sırakaya ve Gül Gaziantep’e geliyor!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, Gaziantep’e geliyor. Sırakaya ve Gül’ün Gaziantep programı belli oldu. İşte detaylar…  

AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısı 11 Mayıs 2024 Cumartesi Günü Gaziantep’te yapılacak. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında gerçekleştirilecek bölge toplantısına geniş katılım sağlanması bekleniyor.

AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısı Gaziantep’te yapılacak

AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısı Gaziantep’te yapılacak. AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda; Gaziantep ve bölge genelinde yapılan çalışmaların değerlendirmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin stratejiler belirlenecek. 31 Mart yerel seçim sonuçlarının değerlendirileceği toplantıda halkın sorun ve talepleri de masaya yatırılacak.

Geniş katılımın olacağı İl Dış İlişkiler Güneydoğu toplantısına AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül de katılacak.

Sırakaya ve Gül,  İslâhiye ve Nurdağı’nı ziyaret edecek

Bugün Gaziantep’te gelecek AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, deprem bölgesinde İslâhiye ve Nurdağı’nda çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. Sarıkaya ve Gül, Cumartesi günü ise İl Dış İlişkiler Güneydoğu toplantısına katılım sağlayacak.

Muhabir: Bahri Uçar