Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi. İşte Ajet'in 'Aile Boyu Uçuş Keyfi %40 İndirimli' sözleriyle duyurduğu kampanyanın detayları…

AJET İLE YÜZDE 40 AİLE İNDİRİMLİ UÇMANIN TAM ZAMANI!

AJet yurt dışı uçuşları için yeni kampanyasını duyurdu. Ajet'in düzenlediği kampanya kapsamında tüm sınıflarda vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %40 indirim sunuluyor.

Kampanya 1 – 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak biletler ve 6 Mayıs–30 Haziran 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli.

Kampanyaya ilişkin duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Ajet ile %40 aile indirimli uçmanın tam zamanı!

Ailenizle birlikte unutulmaz anılar biriktireceğiniz, Türkiye’den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye’ye seyahatler AJet ile %40 indirimle!

Biletleme Tarihleri: 1 – 4 Mayıs, 2024

Uçuş Tarihleri: 6 Mayıs - 30 Haziran, 2024

Kural & Koşullar:

Kampanya kapsamında tüm sınıflarda vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %40 indirim sunulacaktır.

1 – 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.

6 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya, Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş veya tek yön, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsamaktadır.

Kampanya yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsamaktadır

Kampanya aynı rezervasyon kaydında en az 3, en fazla 9 kişi bulunması koşulunda geçerlidir.

Kampanya şartlarının sağlanması halinde %40 indirim, biletleme akışında uçuş seçildikten hemen sonra doğrudan yansıyacaktır.

Kampanya sadece AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir."

Muhabir: Bahri Uçar