Ziyarette seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Demir, Gaziantep'te Cumhur ittifakına ciddi bir destek olduğunu belirterek, 'Bizim ortak paydamız memleket sevdası, memleketimizin birliği ve kardeşliğidir. Milletimiz 14 Mayısta bu kardeşliği bozmak isteyenlere fırsat vermeyecektir. 14 Mayısta kardeşlik kazanacak' dedi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer; 14 MAYIS'A KADAR ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞEHZADE DEMİR, REFERANS GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, beraberindeki heyetle Referans Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Demir, Gaziantep'te Cumhur ittifakına ciddi bir destek olduğunu belirterek, 'Bizim ortak paydamız memleket sevdası, memleketimizin birliği ve kardeşliğidir. Milletimiz 14 Mayısta bu kardeşliği bozmak isteyenlere fırsat vermeyecektir. 14 Mayısta kardeşlik kazanacak' dedi.

BİZİM ORTAK PAYDAMIZ MEMLEKET SEVDASI

Seçim çalışmaları hakkında konuşan AK art Gaziantep milletvekili adayı ve HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, 'Hüda Par olarak bütün teşkilatlarımızla sahadayız. Şehitkamil ve Şahinbey merkez ilçelerin yanı sıra diğer bütün ilçeleri ziyaret ediyoruz ve sahada iyi bir birlik ve sinerji oluştu. Bu birliktelik ve sinerji sorunların çözümü için de iyi bir fırsat. Bizim ortak paydamız memleket sevdası, memleketimizin birliği ve kardeşliğidir. Bu amaçla 14 Mayısa kadar da gece gündüz çalışarak çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız' dedi.

MİLLETİMİZ 14 MAYISTA KARDEŞLİĞİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEKTİR

Sahada Cumhur ittifakına yoğun destek olduğunu dile getiren Demir, 'Son döneme kadar sahada ekonomik sorunlar ön plana çıkardı fakat 6'lı, 7'li masadan oluşan millet ittifakın söylemleri ve tehditleri toplumda ciddi bir endişe oluşturdu ve milletimiz ülkenin geleceğini korumak için Cumhur ittifakına daha çok destek veriyor. Bu memleket şimdiye kadar kardeşlik ile ayakta kaldı. Yüzyıllarca Türk, Kürt, Arap, Çerkez hepsinin kanı ve gözyaşı var bu toprakların temelinde. Milletimiz 14 Mayısta bu kardeşliği bozmak isteyenlere fırsat vermeyecektir' dedi.

DOĞRULARI DESTEKLEYECEĞİZ YANLIŞIN DA KARŞISINDA OLACAĞIZ

Cumhur İttifakı'nda yer almalarının bir seçim birlikteliği olduğunu belirten Demir, 'Biz memleketimiz ve memleket sevdamız için Cumhur İttifakında yer aldık. Sorunların çözümüne endeksli bir ittifak oluşturduk. Yani doğruları destekleyeceğiz ama yanlışın da karşısında olmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs seçimlerinin öneminden dolayı Cumhur İttifakında yer aldık. Her parti kendi değerleriyle ve esaslarıyla Cumhur İttifakının içerisindedir. Seçimden sonra da ittifakta yer alan her parti kendi değerleri ve doğrularıyla sahada olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi gerekiyor aksi durumunda ülkemiz için çok sıkıntılı bir dönem olacak' dedi.

GAZİANTEP'TE CUMHUR İTTİFAKINA CİDDİ BİR DESTEK VAR

Gaziantep'te Cumhur ittifakına büyük destek verdiğini belirten Demir, 'Gaziantep'te Cumhur ittifakına ciddi bir destek var. Cumhur ittifakı Gaziantep ve bölgede ciddi bir sinerji oluşturmuş. Gaziantep bölgenin ve Türkiye'nin tüten bacası. Gaziantep doğu ile batı arasında köprü görevi görmekte. Gaziantep'te üretim anlamında ciddi bir alt yapı ve potansiyeli var. Gaziantep bu anlamda bölgeye öncülük edecek bir şehir. Gaziantep'in hem iş gücü hem istihdam anlamında ki potansiyeli daha da artırılabilir ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sunabilir. Bunun için de Türkiye'deki istikrarın sürmesi lazım. Bu istikrarın devamı için de 14 Mayısta Cumhur ittifakının devamı şarttır' dedi.

14 MAYIS HALKIN İRADESİNE İPOTEK KOYMAK İSTEYENLERİN OYUNUNU BOZMA GÜNÜDÜR

HÜDA Par olarak küçük hesapların peşine düşmediklerini belirten Demir, halkın iradesine ipotek koymak isteyenlerin oyununu bozmak gerektiğini belirtti. Demir, 'Memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Biz bu nedenle bu birlikteliğe evet dedik. Bizi bu yola sevk eden şey, memleket sevdasıdır. Biz bu nedenle küçük hesapların peşine düşmedik. Çünkü küçük hesaplar her zaman kaybettirir. Bugün geleceğimiz için fedakarlık, güç birliği ve kardeşlik günüdür. Halkın iradesine ipotek koymak isteyenlerin oyununu bozma günüdür. Hep birlikte el ele vererek geleceğimize sahip çıkma günüdür. Biz bu nedenle tercihimizi birliktelikten yana kullandık' dedi.

14 MAYIS'A KADAR ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Ziyarette konuşan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer de, 14 Mayıs'a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarını arttırarak sürdüreceklerini belirten Göçer, "HÜDA PAR olarak ülkemizin, şehrimizin ve milletimizin geleceğini önemsediğimiz için bu seçimde yapılan müzakereler sonucunda AK Parti listelerinden 4 vekilimiz var. Genel Merkezimiz bu 4 adaydan birinin de Gazi şehrimizde listeye girmesine karar verdi. Bu kapsamda Genel Sekreterimiz Sayın Şehzade Demir, AK Parti listesinden 6'ncı sıra milletvekili adayı oldu. Bu bizim için bir iftihar vesilesidir. Değerli çalışmalarımızın sonucunu almak bizleri mutlu etti. İnşallah 14 Mayıs günü sayın vekilimizi Meclis'e göndereceğiz. Memleketin olduğu gibi Gaziantep'in de HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Memleketin olduğu gibi Gaziantep'in de dürüst siyaset, gerçek adalet şiarıyla çalışan hür kadrolara ihtiyacı var. Allah'ın izniyle 14 Mayıs günü HÜDA PAR güneşi Gaziantep'in üzerine doğacaktır. İnşallah 14 Mayıs gününe kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayacağız. Durmadan, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, azimle, gayretle ve en önemlisi de halkımızın destekleriyle çalışmalarımıza daha da artıracağız' dedi. BAHRİ UÇAR