Benzin, motorin ve LPG’de geçerli olacak bu kampanyalar arasında Ziraat Bankası'nın sunduğu avantajlar dikkat çekiyor. Ziraat Bankası, akaryakıt harcamalarına özel kartlara nakit para ödülü veriyor. İşte kampanyanın tüm detayları!

ZİRAAT BANKASI’NDAN BÜYÜK AKARYAKIT KAMPANYASI

Ziraat Bankası, sürücülere yönelik yeni kampanyasını duyurdu. Akaryakıt sektöründe geçerli olan bu kampanya, Bankkart sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor. Bankkart ile yapılacak akaryakıt harcamalarında 240 TL Bankkart Lira kazanma imkanı sağlanıyor. Bu kampanya, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak.

AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI VE KOŞULLARI

Ziraat Akaryakıt (1)

Akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından sürücüler tarafından büyük ilgi gören bu kampanya, 1 Temmuz-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ve otogaz alışverişinize 240 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

Kampanyaya katılım oldukça basit. Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya cep telefonunuzdan PO yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Bu kampanya ile bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir.

KAMPANYA KOŞULLARI VE SÜRESİ

Bu kampanya benzin, motorin ve LPG alımlarında geçerli olup bazı şartlar ve sürelerle sınırlıdır. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün içinde yapılan 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece biri kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya koşullarını karşılayan müşterilere Bankkart Liralar, 22 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek.

KAZANILAN BANKKART LİRALARIN KULLANIMI

Ziraat Akaryakıt (2)

Kazanılan Bankkart Liralar, 22 Eylül 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak. Ayrıca, Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

KİMLER KAMPANYADAN YARARLANABİLİR?

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle kampanyadan yararlanabilir. Ancak, Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilirken, ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kaynak: www.gecce.com.tr