Aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 15 ilde yapılan Narkogüç Operasyonları kapsamında zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcısı 199 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda 4,5 ton uyuşturucu ele geçirildi.

Güvenlik güçlerinin suç örgütlerine yönelik operasyonlarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Zehir tacirlerine yönelik Diyarbakır, İstanbul, Edirne, İzmir, Sinop, Aydın, Kırklareli, Gaziantep, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Şanlıurfa, Erzurum, Bursa ve Bolu'da harekete geçildi. Bu sabah 15 ilde eş zamanlı düğmeye basılarak zehir tacirlerine yönelik Narkogüç Operasyonları gerçekleştirildi.

15 ilde yapılan Narkogüç Operasyonları kapsamında zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcısı 199 şüpheli yakalandı. 58 kg kokain olmak üzere toplam, 4,5 ton uyuşturucu madde ve 64 bin 800 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

GENÇLERİMİZİ VE TOPLUMUMUZU ZEHİRLEMELERİNE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Operasyonlara ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

BAHRİ UÇAR