Aday tanıtım toplantısına tüm Gaziantep halkını davet eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Şükrü Yılmaz, 'Biz Gaziantep'te tarihi bir miting yapmayı planlıyorduk. Bunun için Demokrasi ve İstasyon Meydanını istedik. Bazı gerekçelerle bu talebimiz reddedildi ve Kalealtı Tur Otobüsleri Park Alanı tahsis edildi. Ancak Gaziantep'te hafta sonu beklenen kuvvetli yağış nedeniyle kapalı bir alanda yapılmasına karar verdik. Cumhur İttifak'ında yer almamıza rağmen talep ettiğimiz birçok kapalı alan bazı nedenler sebep gösterilerek verilmedi. Son olarak Genel Başkanımızın Gazianteplilerle buluşması için Şehitkamil Kültür Kongre Merkezi (ŞKM) tahsis edildi. Yeniden Refah olarak Gaziantep'te yapacağımız tarihi mitingimiz yağışa takıldı' dedi.

YENİDEN REFAH GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITACAK

Cumhur İttifakı'na katılan ancak milletvekili genel seçimlerine kendi listeleriyle girme kararı alan Yeniden Refah Partisi Gaziantep milletvekili adaylarını düzenleyeceği toplantı ile tanıtacak. Yeniden Refah Partisi Gaziantep aday tanıtım toplantısı Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla Cumartesi günü ŞKM'de gerçekleşecek.

YENİDEN REFAH'IN TARİHİ MİTİNGİ YAĞIŞA TAKILDI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına Gaziantep halkını davet eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Şükrü Yılmaz, 'Yeniden Refah Partisi olarak Cumartesi günü Genel başkanımızın katılımıyla Gaziantep'teki adaylarımızı tanıtacağız. Biz Gaziantep'te büyük miting yapacaktık. Bunun için önce Demokrasi Meydanını istedik. Bazı gerekçelerle bu talebimiz reddedildi. Sonra 25 yıl önce Erbakan Hocamızın miting yaptığı İstasyon Meydanını talep ettik bu talebimiz de reddedildi ve Kalealtı Tur Otobüsleri Park Alanı tahsis edildi ancak bu sefer de o tarihte havanın yağışlı görünmesinden dolayı kapalı bir alanda yapmaya karar verdik. Biz Yeniden Refah olarak Demokrasi Meydanı'nı tıklım tıklım dolduracak güce sahibiz. Çünkü biz Ankara'da 55 bin kişiyle Türkiye siyaset tarihinde en büyük katılımla kongreyi yapmış bir siyasi hareketiz. Biz bu heyecanın aynısını Gaziantep'te da yaşatacak birikime ve güce sahibiz. Bu kadar büyük bir teveccüh varken Gaziantep'te büyük bir miting yapmayı çok arzulamıştık ama hava şartlarından dolayı yapmadık. Bunun halkımızın bilmesini istiyoruz. Kapalı alanda yapmaya karar verince 6 bin kişilik kapalı salonu talep ettik şuan tadilata olduğu gerekçesiyle verilmedi, sonra Akkent Kongre Merkezi talep ettik, o da 23 Nisan sergisi dolaysıyla verilmedi. Talat Özkarslı spor salonu talep ettik bu sefer orada spor etkinliği var gerekçesiyle yine verilmedi ve en son ŞKM salonunu tek verdiler. Biz 10-15 bin kişiyle büyük bir miting yapacaktık. Yeniden Refah büyük miting yapmaya hazır durumda ama yağışa takıldık. Büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantısına tüm halkımızı bekliyoruz' dedi. BAHRİ UÇAR