TikTok'ta göbek gösterisi yaparak milyonlarca takipçiye ulaşan Yasin Cengiz, ölüm iddialarıyla gündeme geldi. Peki Yasin Cengiz öldü mü? Yasin Cengiz kimdir? Yasin Cengiz'in yaşı kaç? Yasin Cengiz ne yapıyor? Yasin Cengiz'in nesi meşhurdur? İşte TikTok fenomeni hakkında bilmeniz gerekenler…

Yasin Cengiz öldü mü?

Yasin Cengiz'in sosyal medyadaki ölüm iddiaları asılsız çıktı. TikTok fenomeni Yasin Cengiz ölmedi. Bu iddiaların kaynağı bilinmiyor. Yasin Cengiz TikTok ve Instagram hesabından bir video paylaşımlarına devam ediyor.

Yasin Cengiz Öldü Mü Yasin Cengiz Kimdir Ve Kaç Yaşındadır 1

Yasin Cengiz kimdir?

Yasin Cengiz, 1 Ocak 1994'te Kayseri'de doğdu. Tarlada çalıştığı videolarla üne kavuşan Yasin Cengiz, TikTok'ta aynı ritimde, aynı şarkıyla göbek gösterisi yaparak dünyaca ünlü bir fenomen haline geldi. "Şibili Şibili Dom Dom" şarkısıyla göbek sallayan Yasin Cengiz'in ünü Türkiye sınırlarını aşarak Azerbaycan'dan Dubai'ye kadar birçok ülkeye gitti.

Yasin Cengiz'in yaşı kaç?

Yasin Cengiz 2024 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. Kayseri'de doğup büyüyen Yasin Cengiz, ilkokul mezunudur. Tarlada çalışırken çektiği videolarla sosyal medyada üne kavuşan Yasin Cengiz, daha sonra profesyonel olarak TikTok videoları çekmeye başladı.

Yasin Cengiz ne yapıyor?

Yasin Cengiz TikTok fenomeni olarak biliniyor. Büyük açılışlara karnını göstermek için giden ve ünlü isimlerle videolar çeken Yasin Cengiz aynı zamanda bir girişimci. Kendi markasını kurdu ve karnını gösterdiği kıyafetleri satıyor. Müzik yeteneğine de sahip olan Yasin Cengiz aynı zamanda kendi şarkılarını da yayınlamaktadır.

Yasin Cengiz'in nesi meşhurdur?

Yasin Cengiz, TikTok'ta göbek gösterisi yaparak ünlendi. "Şibili Şibili Dom Dom" şarkısıyla göbeğini sallayan ve milyonlarca izlenme alan Yasin Cengiz, "göbeğini gösteren adam" olarak tanınıyor. Pascal Nouma, Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes ve CZN Burak gibi ünlülerle video çeken Yasin Cengiz'in TikTok'ta 14,5 milyon takipçisi ve 181,5 milyon beğenisi var.

Kaynak: Haber Merkezi