Jenna Ortega'nın Wednesday Addams karakterine hayat vereceği bu yeni sezon, dizi tutkunlarını heyecanlandırdı. İlk teaserin paylaşılmasıyla birlikte sosyal medyada da büyük yankı uyandı.

WEDNESDAY'İN İKİNCİ SEZONU HEYECANLA BEKLENİYOR

Wednesday dizisi, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi edinmiş ve ikinci sezonuyla izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümün adı "Chapter One: Here We Woe Again (İşte Yine Acı Çektik)" olarak belirlenen yeni sezon için heyecan dorukta. Dizinin yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar'ın imzasını taşıyan ikinci sezon, izleyicilere yeni maceralar ve sürprizler vadediyor.

GENİŞ OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Wednesday'in ikinci sezonunda Jenna Ortega'nın yanı sıra, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Victor Dorobantu, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Fred Armisen ve Jamie McShane gibi usta oyuncular da yer alacak. Ancak, ilk sezonda Xavier Thorpe karakterine hayat veren Percy Hynes-White'ın yeni sezonda kadroda yer almayacağı dikkat çekiyor.

KONUK OYUNCULARLA DAHA DA RENKLENECEK

Wdnsdy2

Dizinin ikinci sezonu için duyurulan konuk oyuncular arasında ise, Christopher Lloyd, Thandiwe Newton, Joanna Lumley, Frances O'Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo ve Joonas Suotamo gibi isimler bulunuyor. Bu isimlerin katılımıyla Wednesday'in ikinci sezonu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Muhabir: Mehmet Fener