Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, otobüste işlenen cinayetin detayları gün yüzüne çıktı. 29 yaşındaki Enes Yiğit Toraman, İzmit'e giden özel halk otobüsünde, eşinin dayısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kocaeli Vahset Detaylari

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Karamürsel’den İzmit’e giden bir otobüste meydana geldi. Enes Yiğit Toraman, 4 Temmuz Mahallesi’nde otobüse binen Volkan A. tarafından defalarca bıçaklandı. Zanlı, saldırının ardından arka kapıdan inerek kaçtı. Otobüs yolcularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Toraman, kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zanlı Bir Sonraki Otobüste Yakalandı

Kocaeli Vahset

Olay sonrası Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektifleri zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Volkan A.'nın bir sonraki otobüse binerek İzmit yönüne gittiği belirlendi ve ekipler, zanlıyı Gölcük’te gözaltına aldı. İki gün önce Enes Yiğit Toraman ile telefonda tartıştığı ve otobüs güzergahını bildiği için Toraman’ı takip ettiği öğrenildi.

Aile İçi Husumet Cinayete Dönüştü

Kocaeli Vahset Detaylari-1

Volkan A.'nın, öldürülen Enes Yiğit Toraman’ın eşinin dayısı olduğu ortaya çıktı. Toraman ve eşinin kaçıp evlenmesi üzerine aileler arasında husumet başlamış, ancak daha sonra ailelerin barıştığı, yemek yediği ve kız isteme merasiminin yapıldığı belirtilmişti. Ancak Volkan A.'nın Toraman’a kin beslediği iddia ediliyor. Ailelerin bir araya geldiği sırada zanlının "Ben Enes’i seviyorum" dediği de ileri sürüldü.

Yeni Bebeği Vardı

Enes Yiğit Toraman’ın kısa süre önce bebeği olmuştu. Geride, bebeği ile çekilmiş fotoğrafları kaldı. Toraman’ın vücudunda 40’a yakın bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Cenazesi incelenmek üzere morga kaldırılan Enes Yiğit Toraman, Değirmendere Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: İHA