70 yaşındaki hurdacı Nurşen Öz, hurda toplarken bulduğu 80 bin TL değerindeki cep telefonunu karakola teslim etti. Ancak, telefonun sahibi tarafından hırsızlıkla suçlandı. Öz, "Ben kimsenin malına tenezzül etmem" diyerek suçlamalara tepki gösterdi.

80 Bin Tllik Cep Telefonunu Karakola Teslim Etti Ancak Hirsizlikla Suclandi-1

Nurşen Öz, Samandağ ilçesinde Çevlik bölgesinde hurda toplayarak geçimini sağlıyor. Öz, hurda toplarken 80 bin TL değerinde bir cep telefonu buldu ve çevresindeki vatandaşlardan sosyal medyada paylaşmalarını istedi. Daha sonra telefonu jandarma karakoluna teslim etti. 

Telefonu bulan ve karakola teslim eden Öz, çevresindeki insanlardan büyük takdir topladı. Ancak, telefonun sahibi, Nurşen Öz'ü telefonu çalmakla suçladı. Bu duruma tepki gösteren Öz, "Ben çalsam neden haber vereyim, ben hurda topluyorum. Sabahları şimdiye kadar böyle şeyler başıma gelmedi, ilk defa başıma geliyor. Ben 70 yaşında bir kadınım, engelli oğlum var. Bundan geçimimi sağlıyorum depremde Antakya’daki evim yıkıldı şu an kirada kalıyorum. Ben kimsenin malına tenezzül etmem, şimdiye kadar da etmedim şimdi de etmem, alnımın teri ile hurdaları toplayıp satıyorum" şeklinde konuştu.

80 Bin Tllik Cep Telefonunu Karakola Teslim Etti Ancak Hirsizlikla Suclandi

Nurşen Öz, engelli oğlu ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor ve Antakya’daki evlerinin yıkılmasının ardından kirada kalıyor. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Öz, dürüstlüğüyle tanınıyor ve şimdiye kadar hiçbir suça karışmamış bir birey olarak biliniyor. Ancak, bu olayda yanlış anlaşılmanın kurbanı oldu.

Kaynak: İHA