AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekilleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ziyarette bulundu. Ziyarette Milletvekilleri Eyup Özkeçeci, Ali Şahin ve İrfan Çelikaslan’da hazır bulundu.

ÖZKEÇECİ TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a; AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ve Milletvekillerimiz ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Bakanımıza; misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TURİZM POTANSİYELİ KONUŞULDU

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ise, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’u; AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Abdulhamit Gül, Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Eyup Özkeçeci ve Sn. Ali Şahin ile birlikte ziyaret ettik. Gazi Şehrimizin tarihi dokusu, kültürel zenginliği, turizm potansiyeli ve şehrimize yapılabilecek projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Nevre Duman