Gaziantep Valisi Kemal Çeber başkanlığında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve ilgili kurum amirlerinin katılımları ile gerçekleştiren Oğuzeli Organize Sanayi Bölgesi değerlendirme toplantısında Oğuzeli ilçesinde kurulması planlanan Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yürütülen çalışmalar değerlendirildi.  

VALİ ÇEBER VE ŞAHİN, OĞUZELİ'NDE YAPILMASI PLANLANAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Oğuzeli Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirme Toplantısına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, daha sonra Oğuzeli'nde yapılması planlanan yatırımları yerinden inceledi.

Vali Çeber Ve Şahin Oğuzeli'nde Yatırımları Yerinde Inceledi (2)

ÖZTEKİN’DEN VALİ ÇEBER VE ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından açıklama yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, “Sayın Valimiz Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Sayın Adnan Ünverdi, Oğuzeli OSB Başkanı Sayın Ahmet Bozoğlu ve diğer ilgililer ile birlikte, Oğuzeli'nde yapılması planlanan yatırımları yerinden inceledik. Oğuzeli Ayakkabıcılar Sitesi gibi büyük projeler için yerinde incelemeler gerçekleştirdik. Ayrıca Körkün Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan sıcak su kaynağını ziyaret ederek, bu alanda neler yapabileceğimizi konuştuk. Sayın Valimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve diğer ilgililere katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR