Uluslararası Uyuşturucu ve Kadına Şiddet İle Mücadele Merkezi (UKMER) Genel Merkez Teşkilat Başkanı koordinesinde düzenlenen Uluslararası Uyuşturucu ve Kadına Şiddet İle Mücadele Merkezi Onursal Yemek Organizasyonuna Uluslararası Uyuşturucu ve Kadına Şiddet İle Mücadele Merkezi Derneği Genel Başkanı Ayten Semerci ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katılım sağladı.

KARARLI OLDUĞUMUZUN ALTINI KALEMLE ÇİZMEK İSTERİM

Uluslararası Uyuşturucu ve Kadına Şiddet İle Mücadele Merkezi Derneği Genel Başkanı Ayten Semerci, ‘’Her birimizin evladının aday olduğunun riskini unutmadan bir gençlik bir nesil ilkesi ile mücadelemizde kararlı olduğumuzun altını kalemle çizmek isterim. Ülkeler arası en stratejik 3 maddeden biri uyuşturucudur. Bu yüzden milli beka sorunumuz olan uyuşturucu toplumsal ortak yaramız’’ ifadelerini kullandı.

PROJELER VE YAKIN TAKVİMDE YAPILACAK ETKİNLİKLER ELE ALINDI

Uluslararası Uyuşturucu ve Kadına Şiddet İle Mücadele Merkezi Derneği Genel Başkanı Ayten Semerci ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen Uluslararası Uyuşturucu ve Kadına Şiddet İle Mücadele Merkezi Onursal Yemek Organizasyonuna katıldı. Toplantıda uyuşturucu, bağımlılık ve kadına şiddet ile mücadele, projeler ve yakın takvimde yapılacak etkinlikler ele alındı.

Uyuşturucu Toplumsal Ortak Yaramız

PROJELERİMİZ VE AMAÇLARIMIZDAN BAHSETTİK

‘Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Mehmet Killi Koordinesinde, UKMER Onursal Yemek Organizasyonunda Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile katılım sağladık’ diyen Semerci, ‘’Uyuşturucu, bağımlılık ve kadına şiddet ile mücadelemizde projelerimiz ve amaçlarımızdan bahsettik. Ülkemizde işlenen cinayetlerin, intiharların ve vahşetlerin çoğunun madde bağımlılığı ve bağımlılığın yol açtığı davranış bozukluluğundan dolayı olduğunu ve giderek artmasının ehemmiyetini vurguladık’’ şeklinde konuştu.

ÜLKELER ARASI EN TEHLİKELİ 3 MADDEDEN BİRİ UYUŞTURUCU

Semerci, ‘’Bizler STK olduğumuzu, diğer STK'lardan daha zor bir amaca hizmet ettiğimizin farkındalığı ile  uzman psikoloğumuz ve eğitimci kadromuzla mücadelemize devam edeceğimizi beyan ettik. Her birimizin evladının aday olduğunun riskini unutmadan bir gençlik bir nesil ilkesi ile mücadelemizde kararlı olduğumuzun altını kalemle çizdik. Ülkeler arası en tehlikeli 3 maddeden biri uyuşturucu. Bu yüzden milli beka sorunumuz olup, toplumsal ortak yaramız. Milli güvenlik alarmı olarak acil eylem planımız. Bizler, dini, vicdani ve İnsani görevimizi bu şiar ve şuur ile sürdürmekteyiz’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: Mehmet Fener