KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Gaziantep’in Usta Sanatçısı Orhan Uslu, İsimsizler Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gökhan Keskinsoy ile Yönetim Kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alış verişinin bulunduğu ziyarette, ilerleyen dönemlerde yapılacak ortak projeler ele alındı, özellikle uyuşturucu ile mücadele konusu ön plana çıktı.

TOPLUMUN KANAYAN YARASI UYUŞTURUCU SORUNU ÜZERİNE DURDUK

Ziyaretleri için Oyuncu Orhan Uslu’ya teşekkür eden İsimsizler Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gökhan Keskinsoy, ‘’Çok güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk ama özellikle toplumun kanayan yarası uyuşturucu sorunu üzerine durduk. Uyuşturucu konusunda farkındalık yaratabilmek adına neler yapabiliriz diye konuştuk’’ dedi.

UYUŞTURUCU HEM ÜLKEMİZİN HEM DE KENTİMİZİN KANAYAN YARASI

Uyuşturucunun hem ülkenin hem de Gaziantep’in en büyük kanayan yarası arasında olduğuna dikkat çeken Keskinsoy, ‘’Türkiye’nin en büyük kentleri arasında yer alan 6 organize sanayi bölgesi bulunan Gaziantep’te uyuşturucu sorunu gün geçtikçe büyüyor. Neredeyse kullanım yaşının 11’e kadar düştüğü kentte tüm gençlerimiz büyük tehlike altında diyebiliriz. Uyuşturucu ile mücadele de başarılı bir sonuca varmak istiyorsak topyekün bir çalışma başlatmamız lazım’’ ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE AİLEYE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Uyuşturucu ile mücadelede ailenin büyük ve önemli bir görevi olduğunun altını çizen Genel Başkan Keskinsoy, ‘’Uyuşturucu il mücadele topyekün bir seferberlik başlatılması gerekiyor, ancak bunun en önemli sac ayaklarından birisini hiç şüphesiz aile oluşturuyor. Ailelerin uyuşturucu ile mücadele gerek emniyet kuvvetlerine gerek STK’lara gerekse de diğer kurumlara yardımcı olması lazım. Çocuğu uyuşturucuya bulaşmış bir aile bizimle irtibata geçebilir, kendilerine her türlü konuda yardımcı oluruz’’ şeklinde konuştu.

DERNEK OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Dernek olarak gece-gündüz demeden çalıştıklarını sözlerine ekleyen Keskinsoy, ‘’Kurulduğumuz günden beri en önemli maddelerimiz arasında uyuşturucu ile mücadele konusu yer alıyor. Bu konuda farkındalık yaratabilmek adına çeşitli kurum ve kuruluşlarla temas halindeyiz. Uyuşturucu sorununu çözmek bizim boynumuzun borcu. Çünkü bu illet gençlerimizi yani ülkemizin geleceğini yok ediyor. O yüzden güzel bir ülke için mücadele etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz’’ mesajı verdi.

Kaynak: MEHMET FENER