Ünlü İngiliz şarkıcı Adele'in sağır olduğu ve şarkı söylemeyi bırakma kararı aldığı yönündeki iddialar, müzik dünyasında ve hayranlarında büyük yankı uyandırdı. Son birkaç gündür sosyal medyada dolaşan bu spekülasyonlar, sanatçının sağlığı ve kariyerine ilişkin çeşitli tartışmalara yol açtı. Adele hayranları bu iddiaların gerçekliğini öğrenmek için sabırsızlanırken, sanatçının resmi kaynaklarından gelecek açıklamaları da sabırsızlıkla bekliyor. Peki Adele sağır mı oldu? Adele şarkı söylemeyi bıraktı mı? Detaylar haberimizde...

ADELE HALA SAĞIR MI?

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele hayranlarını üzen bir haber aldı. 36 yaşındaki İngiliz sanatçı, kulak enfeksiyonu sonucu işitme kaybı yaşadığını ve "kısmen işitme güçlüğü" yaşadığını açıkladı. Nadir bir su bakterisiyle temas sonucu gelişen enfeksiyon, şarkıcının hayatında zor bir döneme neden oldu.

ADELE ŞARKICILIĞI BIRAKTI MI?

Ağustos ayında Münih'te verdiği konser serisinde "doğumdan daha kötü" olarak nitelendirdiği ağrılarla mücadele eden Adele, geçirdiği zorlu sürecin ardından hayranlarını derinden üzecek bir karar verdiğini açıklamıştı. Konserleri bittikten sonra müziğe ara vereceğini belirten Adele, bu durumun hayranları üzerindeki etkisinin farkında olduğunu vurguladı. Adele'in şarkı söylemeyi bıraktığına dair bir açıklama yok.

Kaynak: Haber Merkezi