Covid-19 salgını dolayısıyla son üç yılda ara vermek zorunda kaldıkları Mevlid-i Nebi etkinliklerine yeniden başladıklarını belirten Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin, 30 Nisan pazar günü Diyarbakır'da düzenlenecek Mevlid etkinliğine tüm Gaziantep halkını davet etti. Diyarbakır'da düzenlenecek Mevlid etkinliği için Gaziantep'ten ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceğini belirten Yaçin, 'Gelin bu kutlu zamanı 'En Güzel Örnek Hz. Muhammed' anlayışıyla güzelleştirelim. Tüm Gaziantep halkını bu sevdaya davet ediyoruz' dedi.

GAZİANTEP PEYGAMBER SEVDALILARINDAN MEVLİDİ NEBİ ETKİNLİĞİNE DAVET

Peygamber Sevdalıları tarafından 30 Nisan pazar günü düzenlenecek Mevlid-i Nebi etkinliği için çalışmalar başladı. Covid-19 salgını dolayısıyla 3 senelik bir aradan sonra yapılacak etkinlik için çalışma başlatan Peygamber Sevdalıları, halkı tekrardan bu kutlu sevdaya çağırdı.

GAZİANTEP'TEN ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILACAK

Peygamber Sevdalıları, 30 Nisan Pazar günü nevruz park alanında "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temasıyla Mevlid-i Nebi etkinliği düzenliyor. 30 Nisan pazar günü Diyarbakır'da düzenlenecek "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temalı Mevlid etkinliğine tüm Gaziantep halkını davet eden Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin, 30 Nisan Pazar günü Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Nevruz Park alanında düzenlenecek etkinlik için Gaziantep'ten ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceğini belirtti.

O'NUN ÖRNEK YAŞANTISINI ANLATMAK İÇİN BİR KEZ DAHA MEYDANLARDA OLACAĞIZ

Covid-19 salgını dolayısıyla son üç yılda ara vermek zorunda kaldıkları Mevlid-i Nebi etkinliklerine yeniden başladıklarını belirten Yaçin, 'Tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı bu Kur'an ayının hemen ardından Mevlid-i Nebi etkinliği ile ikinci bir bayramı da yaşayacağımız müjdesini vermek isteriz. Evet, son üç yılda yaşanan musibetler nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız Mevlid-i Nebi etkinliklerine yeniden başlıyoruz. Müslümanlar için en büyük örnek ve tek önder olan Hz. Muhammed aleyhi salatu vesselamı anmak, anlamak ve O'nun örnek yaşantısını anlatmak için bir kez daha meydanlarda olacağız. Bu münasebetle Resûlullah aleyhi salatu vesselam'ın getirdiği ilahi mesajı, o yüce çağrıyı, kutlu davasını ve mücadelesini okumak, anlamak, yaşamak ve de anlatmak zorundayız. İnsanlığın tek kurtuluş yolunun bu olduğu bilinciyle tüm halkımızı yine meydanlara çağırıyoruz' dedi.

TÜM HALKIMIZI YİNE MEYDANLARA ÇAĞIRIYORUZ

Unutanların hatırlatması, gevşeklik gösterenlerin nasihat alması, yolunu kaybetmişlerin ışığı bulması, umudunu yitirenlerin muştusu olmak için bir kez daha meydanlarda olacaklarını ifade eden Yaçin, 'Unutanların hatırlatması, gevşeklik gösterenlerin nasihat alması, yolunu kaybetmişlerin ışığı bulması, umudunu yitirenlerin muştusu olmak için bir kez daha meydanlardayız. Biliyoruz ki Aziz halkımız, meydanlara inmeyi ve Peygamber sevdasını haykırmayı büyük bir özlemle beklemektedir. Bizler de aynı duygu ve heyecanı paylaşıyoruz. Resûlullah aleyhi salatu vesselam'ın getirdiği ilahi mesajı, o yüce çağrıyı, kutlu davasını ve mücadelesini okumak, anlamak, yaşamak ve de anlatmak zorundayız. İnsanlığın tek kurtuluş yolunun bu olduğu bilinciyle tüm halkımızı yine meydanlara çağırıyoruz' dedi.

TÜM GAZİANTEP HALKINI BU SEVDAYA DAVET EDİYORUZ

Tüm Gaziantep halkını Diyarbakır'da düzenlenecek "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temalı Mevlid etkinliğine davet eden Yaçin, 'Değerli Peygamber Sevdalısı halkımız Allah'ın izniyle 30 Nisan Pazar günü saat 13.30'da, Diyarbakır Newroz Parkı Miting Alanı'nda, 'En Güzel Örnek Hz. Muhammed' temalı Mevlid-i Nebi etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz. Nisan ayında, bu kutlu mevsimde, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayıyla birlikte esnaf kardeşlerimize de çağrımız olacak: Gelin bu kutlu zamanı 'En Güzel Örnek Hz. Muhammed' anlayışıyla güzelleştirelim. Bu vesileyle, halkımıza yönelik indirimler ve ikramlarda bulunalım. O'nun hürmetine, müşterilerimize gül ve gül suyu ikram edelim. Uygun kampanyalarla ticaretimizi de güzelleştirelim. Bu vesile ile tüm Gaziantep halkını bu sevdaya davet ediyoruz' diye konuştu. BAHRİ UÇAR