Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı teknik direktör Şenol Güneş için imza töreni düzenlendi.

Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın katılımıyla Trabzon'da Ganita'da mevkiinde düzenlenen tören, şehitler anısına saygı duruşuyla başladı.

Güneş'e 1987'deki jübile maçında giydiği formayı hediye eden başkan Doğan, "İlk görüşmemizde kendisindeki Trabzonspor sevgisine, aşkına şahit olmak farklı bir duygu. Sağ olsun, biz onların şampiyonluklarıyla büyüdük. Onlar bizim. Onların sayesinde Trabzonspor taraftarı olduk. Bugün onunla imza töreni yapmak başkan olarak benim için çok büyük gurur. Kendisi de ilk andan itibaren tüm heyecanını bize yansıttı, bizle herhangi bir konuya girmeden, herhangi bir şey de konuşmadan boş mukaveleye imza attı." ifadelerini kullandı.

Camia açısından çok önemli ekonomik hamleler yaptıklarını ancak sahada hem taraftarımızı hem camiamızı hem de yönetimi mutlu eden sonuçlar alamadıklarını dile getiren Doğan, "Bunun üzüntüsünü de yaşıyoruz. Ben Şenol hocamla beraber burada da artık yeni bir dönemin açılacağını düşünüyorum. Kendisine çok güveniyorum, ekibine çok güveniyorum." dedi.

Güneş'in teknik kadrosuna ve futbolcularına sahip çıkılmasının önemini vurgulayan Doğan, "Biz içeride birlik olmak zorundayız. Gerçekten içeride bu birlikteliği sağlarsak inanın her şey çok daha hızlı şekilde yola girecek." diye konuştu.

Kaynak: AA