GAZİANTEP FK 3 TRANSFER AÇIKLADI

Trnsfrlr

Gaziantep Futbol Kulübü transfer sezonunun başladığı günden bu yana forvet orta saha ve kaleci olmak üzere 3 transfer açıklaması yaptı. Bunun yanı sıra bazı oyuncuları ile sözleşmesi bitti ve o oyuncular farklı takımlara gitti. Gaziantep FK, kiralık olarak bünyesinde bulundurduğu 1 oyuncuyu ise tekrar kiralık olarak kadrosuna kattı.

TRABZONSPOR DENİS DRAGUS’U ALMIŞTI

Denis Dragus

Trabzonspor Gaziantep FK ile sözleşmesi biten yıldız oyuncu Denis Dragus’u kadrosuna katmıştı. Bunun ardından tekrar gözünü Gaziantep FK oyuncularına dikan Trabzonspor, Gaziantep FK’nın bir youncusu ile daha ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde transfere dair her şey netleşerek açıklanacak.

O OYUNCUYA DA GÖZÜNÜ DİKTİ

Mustafa Eskihellaç

Gaziantep FK’nın tecrübeli oyuncusu Mustafa Eskihellaç’ı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor bu transfer döneminde daha önce Gaziantep FK’dan Dragus’u da kadrosuna katmıştı. Tecrübeli oyuncunun da teklif gelmesi halinde Trabzonspor transferine sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor’un transfer için takas teklifinde bulunabileceği ve transfere dair ayrıntıların da önümüzdeki günlerde netleşeceği iddia edildi.

Kaynak: Mehmet Fener