Gaziantep FK, transfer sezonunun başladığı günden bu yana çok sayıda oyuncu ile yollarını ayırmasının yanı sıra kadroya birçok yeni isim katıldı. Gaziantep FK taraftarının bu isimlerden beklentisi ise büyük.

GİDENLER

 Gidenler-1

Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana, Jamiro Monteiro, Bryan Acosta, Lazar Markovic, Max Gradel, Marko Jevtovic, Papy Djilobodji, Nicolas N’Koulou, Florin Nita, Junior Morais, Ulaş Zengin, Berke Gürbüz, Onir Başyiğit, Bruno Vianna, Kenan Kadro, Janip Bikel isimleriyle yollarını ayırdı.

GELENLER

 Gelenler

Bunun yanı sıra Gaziantep FK, Deian Surescu, Ogün Özçiçek, Badou Ndiaye, Quentin Daubin, Enric Saborit, Sokratis Dioudis, Godfrey Bitok Stephen, Cyril Mandouki, Eren Erdoğan, Emre Taşdemir, Kacper Kozlowski, Bruno Viana, Kanan Kadro, Cristopher Lungoyi, Ali Mevran Ablak, Onurhan Babuscu, Onur Başyiğit, Berke Gürbüz, Eren Cakir, Burak Enes Yıkıcı ve son olarak David Okereke oyuncuları ile anlaştı.

TRANSFER BİTTİ

Memik Yılmaz-1

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz transfer dönemi boyunca sürekli olarak operasyonların içindeydi. Bütün transferlerle bizzat yakından ilgilenen Yılmaz, bu süreçte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü. Son olarak Okereke transferinde büyük çaba sarf eden Yılmaz, Gaziantep FK için transfer sezonunun tamamlandığını dile getirdi. Yılmaz, taraftarlar gibi yönetimin de oyunculardan beklentisinin büyük olduğunu söyledi.

TARAFTAR VE YÖNETİM İYİ PERFORMANS BEKLİYOR

Taraftar-5

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, yönetim ve taraftarlar yapılan yeni transferlerden memnun. Özlelikle son süreçte yapılan nokta atışı transferlerin son derece memnun edici olduğunu dile getiren taraftarlar, “Şimdi sıra futbolcularda” dedi. Yılmaz ve yönetim de taraftarlarla aynı beklenti içerisinde. Özellikle, Kozlowski, Lungoyi, Ndiane ve Okereke gibi yıldızların takımda fark yaratması bekleniyor.

Kaynak: Mehmet Fener