Son dönemde transfer sezonunun sessiz takımı olması sebebiyle Gazintep FK’lı taraftarlar tarafından tepki çeken Gaziantep FK, şu ana kadar 2 transfer açıkladı. Temkinli bir şekilde transfer dönemini geçiren Gazinatep FK’da birçok taraftar transferlerin hızlı bir şekilde yapılmasını ve kampa yetişmesi gerektiğini dile getiriyordu.

2 TRANSFER AÇIKLANDI

Selçuk İnan

Transfer döneminin başlamasının ardından şu ana kadar henüz sadece 2 transfer açıklamasında bulunan Gaziantep FK, Eren Erdoğan ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Bunun yanı sıra, SM Caen forması giyen başarılı ön libero futbolcusu Quentin Daubin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

EREN ERDOĞAN KİMDİR?

Eren Erdoğan

22 Mayıs 2001 yılında İzmir'de dünyaya gelen Eren, futbola Torbalıspor altyapısında başladıktan sonra Fethiyespor ve Altay’da forma giydi. Türk futbolunun gelecek vaadeden isimlerinden olarak gösterilen 2001 doğumlu futbolcu, toplamda 79 resmi maça çıktı. Yüksek hücüm gücü ve hızıyla dikkat çeken genç futbolcu, 7 gol atıp 9 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

QUENTİN DAUBİN KİMDİR?

Quentin Daubin

3 Temmuz 1995 yılında Fransa’nın Saintin-Nazaire şehrinde dünyaya gelen Daubin, futbola ülkesi takımlarından Niort B takımında başladı. 2018 yılında Pau FC’ye transfer olan Daubin, 2022 yılında SM Caen’e transfer oldu. 1.83 cm boyundaki başarılı futbolcu, ön libero mevkisinde forma giyiyor. Quentin Daubin fiziksel gücünün yanı sıra, savunma ve defansif tekniğiyle de ön plana çıkmayı başardı. Kariyerinde toplam 258 resmi karşılaşmaya çıkarken 3 gol atıp 11 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

GAZİANTEP FK TARAFTARI ONU İSTEMİŞTİ

Serdar Aziz

Stoper konusunda da eksikliği olan ve birçok isimle görüştüğü iddia edilen Gaziantep FK’da taraftarlar bilinen isimlere gidilmesi yönünde görüş bildiriyor. Özellikle Bursa, Galatasaray ve son olarak Fenerbahçe forması giyen tecrübeli stoper Serdar Aziz ile görüşüleceği konusunda ortaya atılan iddialar da bu yönden taraftar heyecanlandırdı. Fenerbahçe’den izin alarak kamptan ayrılan ve transfer görüşmeleri yapacağı bilinen Serdar Aziz’in Gaziantep FK ile görüşüp görüşmediği ise merak konusu oldu. Gaziantep FK taraftarı ise Serdar Aziz transferinin yapılmasının takım için son derece iyi olacağını bildiriyor. Serdar Aziz, son olarak Fenerbahçe forması giyiyordu. 33 yaşındaki tecrübeli stoper kariyeri boyunca 357 maça çıkarak 28 bin 651 dakika sahada kaldı. Sahada kaldığı süre boyunca 27 gol atan Serdar Aziz 15’de asist yaptı.

GAZİANTEP FK BAŞKASINI TRANSFER EDİYOR

Nicholas Opoku

Gaziantep FK transfer konusunda ince eleyip sık dokumaya devam ediyor. Taraftarların bilinen bir isimle yola devam edilmesi gerektiği yönündeki tavsiyelerine rağmen Gaziantep FK Nicholas Opoku'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. 26 yaşındaki stoper son olarak Fransız ekiplerinden Amiens'in formasını giyiyordu. Son 3 sezondur Amiens'in formasını terleten Nicholas Opoku, kariyerinde Serie A ekiplerinden Udinese'nin de formasını giydi.

Kaynak: Mehmet Fener